Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Wat is het beste hoesje voor mijn iPhone 12?

Posted on

Ben je een groot Apple-fan? Dan is de kans groot dat je een iPhone hebt. Misschien ben je sinds kort zelfs wel in het bezit van de iPhone 12. Omdat dit toestel nogal prijzig is, raden wij je aan hem goed te beschermen. Gebruik hier bij voorkeur een hoesje voor. Twijfel je welk smartphonehoesje je moet kopen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze tekst helpen wij jou namelijk om het beste hoesje voor jouw iPhone 12 te vinden.

Weet wat er mogelijk is

Wie denkt dat er slechts één soort iPhone 12 hoesje is, heeft het mis. Er zijn namelijk talloze hoesjes voor dit populaire toestel van Apple. Reden genoeg om je eerst de verdiepen in de mogelijkheden voordat je begint aan jouw zoektocht naar een smartphonehoesje. Om jou een handje te helpen, zetten we hier twee opties op een rijtje.

– Backcover
Wil je jouw iPhone 12 goed beschermen, maar toch makkelijk en snel kunnen ontgrendelen? Dan is een backcover mogelijk iets voor jou. Bij dit hoesje is jouw scherm niet bedekt, maar wordt deze toch goed beschermd. De rand van het hoesje komt namelijk iets boven het scherm uit. Laat je jouw toestel op een vlakke ondergrond vallen? Dan landt hij altijd op het smartphonehoesje.

– Bookcase of flipcase
Als je ook het scherm van jouw iPhone 12 wilt beschermen, is een bookcase of flipcase misschien iets voor jou. Naast de onderkant, bovenkant, zijkanten en achterkant beschermen deze hoesjes ook de voorkant van jouw iPhone 12. Wie voor dit smartphonehoesje kiest, moet hem altijd eerst openen voordat het toestel ontgrendeld kan worden. Een bookcase open je als een boek, een flipcase opent naar onderen of naar boven.

Kies een geschikte materiaalsoort

Net als iPhone X hoesjes worden ook iPhone 12 hoesjes gemaakt van verschillende materialen. Wil je het beste smartphonehoesje vinden? Dan raden wij jou aan hier aandachtig naar te kijken. Als jouw voorkeur uitgaat naar een backcover, kun je voor een TPU of siliconen hoesje kiezen. Daarnaast zijn er hardcase iPhone 12 hoesjes te koop. Als jouw eerdere telefoons vaak beschadigd zijn, biedt een smartphonehoesje met extreme valbescherming mogelijk uitkomst. Wie voor een book- of flipcase kiest, krijgt vaak een leren hoesje om zijn iPhone 12.

Laat je niet te veel leiden door de prijs

Heeft jouw smartphone veel geld gekost? Dan zit je er mogelijk niet op te wachten om ook nog veel geld uit te geven aan een hoesje. Toch is het niet verstandig om je te veel te laten leiden door de prijs. Waarom niet? Omdat goedkope smartphonehoesjes vaak niet van al te goede kwaliteit zijn. Jouw telefoon kan hierdoor alsnog beschadigen als er zo’n hoesje omheen zit. Betaal daarom liever iets meer, zodat je verzekerd bent van een kwalitatief smartphonehoesje.

0