Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Top 5 beste smartwatches in 2024

Smartwatches worden steeds populairder. Het zijn steeds completere gadgets die gefocust zijn op je gezondheid, sport en die je daarnaast kunt linken aan je telefoon. Ze zijn er in alle soorten en maten. Welke het beste voor jou is, hangt af van wat je nodig hebt. Ben je benieuwd wat de beste smartwatches in 2024 zijn en welke de nieuwste smartwatches van 2024? Lees dan snel verder voor de top 5 beste smartwatches 2024.

Top 5 beste smartwatches in 2024

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Houd je van ruige sport? Dan is deze smartwatch een goede koop. De behuizing van dit horloge is van titanium waar geen stof of water doorheen komt en daarnaast is het glas krasvast. De data die het horloge bijhoudt, is zeer compleet. Denk aan calorieën en stappen, maar ook hoeveel je hebt geslapen. Dit horloge kan verbonden worden met Google en via de Play Store kun je allerlei apps op je horloge downloaden.

Huawei Watch GT 4

o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Wil je graag de beste smartwatch maar ook stijlvol voor de dag komen? Dan is de nieuwe Huawei voor jou. Dit horloge kan maar liefst honderd verschillende sporten bijhouden. Hij werkt met de nieuwe TruSeen-technologie, die ervoor zorgt dat alle data nog nauwkeuriger bijgehouden worden. Op deze manier wordt zowel je slaap als je hartslag in rust heel precies geregistreerd. De batterij gaat maar liefst 14 dagen mee. De extra focus op het ontwerp komt terug in de vele kleuren en soorten wijzerplaten waaruit je kunt kiezen.

Xiaomi Watch 2 Pro

o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Deze Xiaomi staat in de lijst van smartwatches 2024, omdat dit de eerste Xiaomi is die je kunt koppelen aan Google Play Store. Download dus alle apps die je nodig hebt. Het horloge is makkelijk te bedienen met het aanraakscherm of de draairing. Op het scherm komen dezelfde meldingen binnen als op je telefoon. Verder is het een zeer goede kwaliteit smartwatch die zo goed als alles in je lichaam registreert, zoals stappen, hartslag en slaapritme.

Garmin Fenix 6X Pro

o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

Een van de nieuwste smartwatches is de Garmin Fenix 6X Pro. Zeker als je veel aan (extreme) buitensport doet, is dit het model die je moet hebben. Het ontwerp van dit horloge is robuust en kan tegen een stootje. Hij houdt de meest gedetailleerde info bij. Daarnaast heeft de Garmin een zeer lange accuduur en kun je gebruik maken van ingebouwde kaarten zodat je altijd weet waar je bent. Met recht een van de beste smartwatches dus!

Mobvoi TicWatch Pro 5

Mobvoi TicWatch Pro 5
o.a. verkrijgbaar bij Bol.com

We eindigen deze lijst van nieuwste smartwatches met de Mobvoi. Het meest bijzondere aan dit horloge is dat hij gebruikmaakt van een tweede energiezuinig scherm. Hierop zie je alleen basisinformatie. Zo gaat de accu langer mee. Deze beste smartwatch is waterdicht, dus je kunt er mee zwemmen. Ook is hij bestendig tegen stoten en vuil. Je hebt er toegang mee tot de Google Play Store, dus alle apps zijn te downloaden.

0