Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Musthave keukenapparaten en -accessoires voor iedere (niet-)keukenprins

Posted on

Hmmm, honger?! Even naar de plaatselijke afhaal of toch zelf aan de slag? In dit artikel benoemen we een aantal musthave apparaten en accessoires voor in de keuken, die het allemaal wat leuker en gemakkelijker maken om thuis je food te bereiden. Laat je inspireren en geniet voortaan meer van je selfmade eten en drinken!

Een goede pannenset

Heb je van die aangekoekte pannen die ondertussen half verkleurd zijn door het vele gebruiken? Of heb je simpelweg niet de juiste bakpan in huis om die biefstuk lekker mals te garen en die kip dat krokante laagje mee te geven? Tijd voor nieuwe pannen! Dat hoeft gelukkig ook helemaal niet duur te zijn. Kijk hier voor een pannenset aanbieding.

Tosti of grill ijzer

Een tosti op zijn tijd gaat er bij velen ook wel in. Wat ons betreft dan ook een musthave in de keuken, zeker wanneer je veel thuis werkt. Of overweeg een grill ijzer. Niet iedereen is ervan op de hoogte, maar er zijn tegenwoordig modellen op de markt waar je zelfs je kip, biefstuk en ander vlees mee kunt garen. Deze zijn voorzien van automatische programma’s. Huppa, knopje indrukken, wachten tot het lichtje gaat branden en je heerlijke maaltijd is binnen een mum van tijd bereid.

Airfryer voor gezondere snacks

Een ander alternatief voor het lekker knapperig bereiden van je eten is de airfryer. Gooi jij die bitterballen en andere snacks graag in de frituur? Overweeg dan een airfryer. Deze is een stuk gezonder. Zo kun je mooi wat extra snacks wegknagen voordat je aan die bepaalde hoeveelheid calorieën komt. Klinkt fair toch?!

Veiligheid voorop met een rookmelder

Als je een van bovenstaande apparaten in huis hebt dan is het ook wel zo slim om maar meteen een rookmelder in de keuken te hangen. Je weet immers maar nooit en je hebt vast niet altijd zin en tijd om constant te blijven toekijken. Bovendien is een rookmelder in huis verplicht vanaf 1 juli 2022, dus om het niet te vergeten kun je beter alvast een rookmelder kopen als je er nog geen hebt.

Nieuw koffiezetapparaat

Als je gek bent op koffie dan is een goed koffiezetapparaat een investering waar je vast en zeker blij van gaat worden. Zo een met bonen die met een druk op de knop je verse koffie bereidt. Wat handig is aan de luxere koffiezetapparaten is dat ze ook heet water schenken. Dan kan die waterkoker die daar op het aanrecht staat ook meteen de deur uit en combineer je alles in één apparaat, optioneel zelfs met cappuccino functie. 

Bruiswatermachine

Houd je van een fris glaasje Spa Rood maar heb je dat niet altijd in huis? Dan is een bruiswatermachine voor jou een goede optie. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen bruiswater en dat bespaart op termijn heel wat geld dan wanneer je steeds losse flessen in de winkel koopt. Scheelt je ook nog eens wat sjouwwerk met die lege flessen. Smaaktip: voeg er een beetje grenadine aan toe. Lekker en gemakkelijk.

IJsmachine voor ijsblokjes

Wil je je Spa Roodje of ander drankje voorzien van ijsblokjes? Die zware whisky lichtelijk verzachten met ijs? Of een van onze recepten voor mannen cocktails proberen? Voor de hot guys onder ons kan een ijsblokjesmachine uitkomst bieden. Zo is je drankje altijd koel!

Pizzaoven of Pizzarette

Weet de plaatselijke pizza verkoper voortaan precies wat jij gaat bestellen wanneer je belt? Hmm, wie weet maak je de pizza’s voortaan liever zelf! Er zijn veel pizzaovens op de markt waarmee je eenvoudig een pizza opwarmt en waarmee hij ultiem knapperig wordt. Je kunt ook kiezen voor een Pizzarette, een mini hittebestendige terracotta koepel waarmee je gezellig met vrienden een avondje gaat pizza bakken. Paar biertjes of andere drankjes erbij en de avond is compleet!

0