Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De beste films op Netflix 2024 voor mannen: hier gaat je adrenaline sneller van stromen!

Posted on

De meeste mannen vinden niets lekkerder dan op de bank relaxen met een paar vrienden. Voetbal kijken met een biertje in de hand, schreeuwen dat de scheidsrechter een grote fout heeft gemaakt en beter uit ‘zijn doppen moet kijken’. Een avondje vol plezier, met allemaal lekkere snacks en drankjes, dat is iets waar je iedere man ’s nachts voor wakker kan maken.
Je kan het ook over een totaal andere boeg gooien en eens een spannende film opzetten in plaats van een schreeuwende voetbalwedstrijd. De streamingdienst Netflix heeft ongelooflijk veel leuke films in de aanbieding, voor mannen én vrouwen. De meeste mannen gaan ervan uit dat het vooral films voor vrouwen zijn, maar dat is helemaal niet waar. Hieronder wordt daarom de top vijf films voor mannen besproken met beste Netflix films 2024.

The Revenant

Een film die over de oertijd lijkt te gaan. Als je deze film kijkt, voel je je op-en-top man. In deze film speelt Leonardo DiCaprio een jager, Hugh Glass, in een besloten gemeenschap en wordt hij op en dag aangevallen door een grote beer. Deze beer verwondt hem aanzienlijk, maar toch geeft hij niet op. Hij zet door omdat hij de moordenaar van zijn zoon wil wreken. Hij maakt vrienden over de hele wereld, maar wordt ook zomaar aangevallen door lokale Indianen. In een ijskoude omgeving waarin hij soms out of the box moet denken om te kunnen overleven: een aanrader voor een ultieme mannenavond!

Don’t Look Up

Deze futuristische film snijdt een belangrijk thema aan. Dit is een van de nieuw verschenen films op Netflix, maar desondanks heeft de film al meerdere prijzen binnengesleept (behoort dus zeker tot de beste films op Netflix 2024) en is het een van de best bekeken films op het platform. Dat is natuurlijk niet zomaar het geval: binnen de huidige klimaatcrisis neemt de film een bijzondere plek in. Het gaat over twee laaggeplaatste astronomen die de mensheid proberen te behoeden voor een groot probleem. Ze gaan ervan uit dat binnen afzienbare tijd Moeder Aarde getroffen zal worden door een komeet. Of ze inderdaad gelijk hebben en dit gaat gebeuren? Dan moet je de film maar snel gaan kijken.

All Stars

Om toch in de voetbalsferen te blijven, mag de film All Stars zeker niet op dit lijstje ontbreken. Het gaat over een team met voetbalspelers die al sinds hun jeugd goede vrienden zijn. Het gaat niet om winnen, maar om het maken van plezier met z’n allen. De aanvoerder komt er in de film achter dat ze aankomend weekend hun 500ste wedstrijd spelen en hij wil dit grootst aanpakken en vieren met z’n allen. Niemand heeft alleen zin om dit feest te organiseren en het draait bijna op ruzie uit. Iedereen is teleurgesteld in elkaar en de sfeer is om te snijden. Een heerlijke film om op een druilerige zondag te bekijken met een stel vrienden, onder het genot van een ijskoud glas bier.

The Hangover

Een van de beste komedies ooit gemaakt, dat is The Hangover. Het gaat hier om een groep vrienden die voor een bruiloft van een van hen naar Thailand gaan. Hier gebeuren de meest bizarre dingen. Omdat ze het nogal flink op een zuipen zetten, kunnen ze er niet veel meer van herinneren. De bruidegom raakt zelfs vermist. Dit niet per se een van de nieuw verschenen films op Netflix, maar het blijft een heerlijke wegkijker.

The Wolf of Wall Street

De beste Netflix films 2024, daar hoort zeker The Wolf of Wall Street bij. Deze film, ook toevallig met Leonardo DiCaprio in de hoofdrol, is een ware klassieker. Het gaat over economie en financiën, onderwerpen die mannen vaak interessant vinden. In het jaar 1987 krijgt Jordan Belfort een baan bij een BV op Wall Street. Het gaat goed met hem, maar wil graag meer uitdaging en begint daarom met zijn eigen bedrijfje in de jaren negentig. Hij doet dit samen met een goede vriend, maar het gaat er niet helemaal aan toe zoals het hoort. Ze lichten enorm veel investeerders voor tientallen miljoenen euro’s op: hoelang gaat dit goed?

0