Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Ben jij opzoek naar een nieuw telefoonhoesje? Hier moet je dan op letten!

Posted on

Wil jij een nieuwe hoesje kopen voor je telefoon? Dan is het belangrijk dat je let op verschillende punten. De keuze is reuze als het gaat om telefoonhoesjes. Er zijn zoveel verschillende soorten dat je de weg kwijt kan raken. Daarom vertellen wij in dit blogartikel waar jij op moet letten bij het kiezen van een nieuw telefoonhoesje

Model van het telefoonhoesje

Tegenwoordig zijn er veel verschillende modellen telefoonhoesjes. De backcover is een hoesje die alleen de achterkant en de zijkant van de telefoon beschermd. Dit hoesje biedt niet de optimale bescherming. Als je op zoek bent naar een telefoonhoesje die wat meer bescherming biedt, kies dan voor een zacht telefoonhoesje met een bumper. Wanneer je de telefoon laat vallen, beschermd de bumper het scherm. Andere soorten telefoonhoesjes zijn bookcases en flipcases. Deze hoesjes hebben een flapje die het beeld van je telefoon beschermen.

Materiaal van het telefoonhoesje

Telefoonhoesjes zijn beschikbaar in allerlei verschillende materialen, waarbij de ene een hogere kwaliteit heeft dan de ander. Als je een luxe uitstraling zoekt en een hoge kwaliteit, dan is leer de oplossing voor jou. Een telefoon is geen aankoop die je dagelijks doet, dus je moet er goed voor zorgen. Investeren in een telefoonhoesje is belangrijk als je zo lang mogelijk met je telefoon wilt doen. Wil je dezelfde luxe uitstraling maar heb je een lager budget? Kies dan voor nepleer. De kwaliteit van nepleer is lager, maar het is wel veel goedkoper dan echt leer.  

Een ander materiaal dat ook gebruikt wordt voor telefoonhoesjes is kunststof. Bij kunststof heb je de keuze uit harde en zachte hoesjes. Zachte hoesjes hebben een dempende werking. Als je je telefoon laat vallen zal je telefoon minder snel beschadigen door deze dempende werking. Tot slot heb je ook nog hoesjes van bijvoorbeeld stof, rubber of aluminium. De mogelijkheden zijn dus oneindig.

Telefoonhoesje aanschaffen

Ben jij opzoek naar een telefoonhoesje? Neem dan een kijkje op de website van Happy Laders. Happy Laders heeft een ruim assortiment aan telefoonhoesjes, waardoor er vast wel wat tussen zit voor jou!

0