Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Zo vind je jouw favoriete mannengeur

Posted on

De geur vinden die het best bij jou past, gaat een stuk sneller, als je een aantal stappen doorloopt. Zo kun je met vertrouwen je online bestelling plaatsen en verzekerd zijn van een heerlijke geur die jij met plezier zult dragen.

Soort parfum kiezen

De geuren die je tegenkomt, zijn in drie variaties verkrijgbaar. Elk met zijn eigen sterkte. Wil jij een betaalbare geur die een kortdurende werking heeft? Kies dan voor eau de cologne. 

Eau de cologne 

Dit is een milde variant op het gebied van geurtjes die zijn werking na niet al te lange tijd verliest. Dit kan een goede keuze zijn, als jij even snel een verfrissing wilt die snel vervaagt. Houd er wel rekening mee dat je hier meer van gebruikt, als je op elk moment van de dag wilt rondlopen met een lekker luchtje.

Eau de toilette

Deze vorm van mannengeur is net even sterker dan de voorganger. Toch hoef je hiervoor niet echt diep in de buidel te tasten. Hoe beter het merk, hoe langer jij zult genieten van de geur die hierbij verspreid wordt. Bij de favoriete mannengeuren vind je de bekende merken altijd in de top tien. Dat wordt eenvoudig kiezen zo.

Eau de parfum

Wil jij een lekkere geur kopen, waar je lang plezier van hebt? Schaf in dat geval een eau de parfum aan. Deze spray je aan het begin van de dag op je lijf, waarna je de hele dag door de intensiteit waarneemt. Een goede keuze op het gebied van eau de parfum is dior homme intense. Deze mannenparfum is niet alleen krachtig en vol, maar wordt ook geleverd in een waanzinnig mooi flesje. Een weldaad voor je huid en ogen dus.

Budget mannengeur bepalen

Het bedrag, dat jij bereid bent uit te geven aan een mannengeur, is minstens zo belangrijk als de geur zelf. Weliswaar is eau de parfum dior homme intense prijziger dan een eau de toilette, maar je hebt er ook veel minder van nodig om langdurig van een fijne geur te genieten. Bovendien is de geur verkrijgbaar in meerdere variaties. Kies je voor de kleinste uitvoering, dan heb je een volwaardige geur voor een betaalbare prijs. Vergeet niet jezelf eens echt te verwennen en koop de bijpassende showergel van hetzelfde merk. Zo ondersteun jij de geur van je eau de parfum na elke douchebeurt. 

0