Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Houtkachels zorgen voor ontspanning en welzijn

Posted on

Als u vrijwel alle zintuigen wilt stimuleren met een ultieme beleving dan is een houtkachel echt iets voor u. Er is toch niets beter dan het warme gevoel dat men van het vuur krijgt en het knisperende geluid van het hout. Daarnaast zorgt de geur van de houthaard en het sfeervolle zicht op de vlammen die over het hout dansen voor een heerlijk warm aanblik. Eenmaal de blik op het vuur gefocust, raakt men bijna in trance door het prachtige haardvuur.

Kies een plek voor uw nieuwe houtkachel

Iedere houtkachel is beschikbaar in verschillende soorten en maten. Klein of groot, ingebouwd of vrijstaand, vrijwel alles is tegenwoordig mogelijk. U kunt de houtkachel zelfs buiten plaatsen, bijvoorbeeld op het terras om zo een gezellige loungeplek te creëren. Samen met uw vrienden en familie kunt uw mooie avonden voor de houtkachel doorbrengen.

Onderhoud en service

Houtkachels hebben helaas wel veel onderhoud nodig en dienen minstens een keer per jaar door een professionele schoorsteenveger te worden gereinigd en gecontroleerd. Dit adviseren wij voor uw eigen veiligheid en om voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Om een houtkachel in uw huis te integreren.

Houtkachels op maat

Voor romantische en gezellige atmosfeer is een houtkachel dus een echte aanrader. Twijfelt u nog of een houtkachel wel echt binnen het interieur past? Dan kunnen wij zeker voor opluchting zorgen. Er zijn diverse modellen die je helemaal op maat kunt perfectioneren samen met een van de specialisten van Haardenexpert. Bij Haardenexpert kunt u een houtkachel kopen voor een mooie prijs, afhankelijk van uw individuele wensen en voorkeuren. Uiteraard is een houthaard op maat prijziger dan een standaard model dat vaak direct leverbaar is.

Kom ook eens langs

Kom langs in de showroom in Rijssen om de prachtige haarden collectie te bewonderen en ervaren. Er is voor ieder wat wils. U kunt zich uiteraard ook van tevoren alvast online oriënteren en het brede assortiment van Haardenexpert bekijken. Zo kunt u een indruk vormen over de mogelijkheden, uw persoonlijke wensen en voorkeuren en wellicht al een favoriet uitkiezen. Surf snel naar de website!

0