Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Wat moet je als man minimaal in huis hebben?

Net als de kleding die je draagt, zegt de ruimte waarin je leeft veel over jou. Van wat er in je badkamerkast te vinden is tot de staat van je slaapkamer. Dus, als de inhoud van je huis een beeld schetst van wie je bent, zorg er dan voor dat een goed beeld is dat klopt! Begin met het toevoegen van de volgende essentiële dingen om je huis er beter uit te laten zien en comfortabeler te maken.

Speakers

Bij het aftasten van mogelijke opties zijn slimme luidsprekers een goede investering. Behalve dat de meeste luid genoeg zijn om een ​​kamer te vullen, zijn ze ook handig om je het weer te vertellen wanneer je niet in staat bent om je telefoon te ontgrendelen of een raam te openen. Ook voor in de keuken is een internetradio een must. 

dit moet je als man in huis hebben

Glazen

Elke man heeft behoefte aan goed ontworpen glaswerk. Net als bij je garderobe, begin je met het afvinken van de basis: een paar bekers, een paar wijnglazen en iets om een ​​biertje uit te drinken… en dit keer is deze niet uit een cafe gestolen. Als je indruk wilt maken zoek dan naar kristal glaswerk, dat zwaarder en van fijnere kwaliteit is. Voor de rest zijn eenvoudige ontwerpen gemaakt van normaal glas een uitstekend alternatief omdat ze zowel stevig als vaatwasmachine vriendelijk zijn.

Een fijne armstoel

Behalve dat het je na een lange dag iets geeft om achterover te leunen met een boek, kan een mooie stoel ook worden gebruikt om karakter toe te voegen aan een verder saaie kamer. Kies voor iets dat jarenlang als nieuw blijft en dus met een stoffen body. Zoek naar een strak, eigentijds ontwerp en een met een licht gekantelde rugleuning. 

Wat moet je als man minimaal in huis hebben

De geur

Het is een wetenschappelijk feit dat mannen niet zo goed kunnen ruiken als vrouwen… dat verklaart waarschijnlijk de opmerkingen die je moeder maakte over je tienerkamer. Nu je een volwassene bent, moet je ervoor zorgen dat de neusgaten van je gasten niet trillen om de verkeerde redenen. Kaarsen en kamer diffusers zijn ideaal om eventuele aanhoudende tonen van knapperig gebakken spek, oud bier of die was die je de afgelopen maand wilde doen, te maskeren. Ga voor mannelijke composities boordevol citrus, vetiver, hout en tabak om elke vergelijking met potpourri overboord te kunnen gooien.

Een goede messenset

Je hoeft geen chef-kok met een Michelinster te zijn om een ​​set serieuze messen te bezitten. In feite is geen enkele keuken compleet zonder hen. Er zijn maar weinig dingen die zo erg zijn in de keuken dan te proberen een ui te snijden met een mes dat bot is. Om deze reden zijn de beste messen volledig gesmeed, wat betekent dat ze zijn gemaakt van een enkel blok staal, en zijn ze uitgerust met een volledige lemet. 

dit moet je als man minimaal in huis hebben
0