Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Jouw eigen tattoo studio openen, wat heb je daar voor nodig?

Steeds meer mensen laten hun lichaam verfraaien met één of meer schitterende tatoeages. De vraag naar goede tattoo artists is dan ook enorm groot. Heb je zelf een echte passie voor tattoos en beschik je ook nog eens over het talent om teksten en beelden over te zetten in echte tatoeages? Dan is het wellicht een goed idee om zelf een eigen tattoo studio te openen. Je kunt je eigen shop zo groot of klein beginnen als je maar wilt. Verder is het belangrijk om van tevoren goed na te denken over de ideale locatie voor jouw studio. Kun je tijdens dit proces wel wat hulp gebruiken? Dan kan het slim zijn om je aan te sluiten bij een tattoo franchise zoals Inksane. Deze franchiseketen is al vele jaren gespecialiseerd in de tattookunst en heeft verschillende tattoo studio’s door heel België. De experts van Inksane begeleiden je graag bij het opstarten van je shop en staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden.

Zelfstandig beginnen of een tattoo franchise worden?

Als je binnenkort een eigen tattoo studio wilt openen, moet je keuzes maken. Denk bijvoorbeeld aan de vorm van je onderneming. Je kunt ervoor kiezen om een zelfstandige tattoo shop te openen. Hierbij heb je enorm veel vrijheid, maar aan de andere kant kan het ook erg lastig zijn om voldoende klanten naar je shop te trekken. Ook kun je een franchise starten, bijvoorbeeld via Inksane. Net als Tattoo Gent maak je dan deel uit van een grotere onderneming, waardoor je snel en eenvoudig veel kennis kunt opdoen. Bovendien heb je toegang tot de allerbeste tattoo artists, waardoor je jouw klanten echt de allerhoogste kwaliteit kunt bieden. Daarnaast kun je geregeld deelnemen aan leerzame bijeenkomsten en bijscholingen, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Wat zijn de voordelen van een franchise tattoo shop beginnen?

Het grootste voordeel van een Inksane franchise is dat je, net als bijvoorbeeld Tattoo Gent, onderdeel bent van een betrouwbare succesformule. Er is al enorm veel kennis aanwezig, dus waarom zou je zelf het wiel opnieuw gaan uitvinden? Verder kun je gebruikmaken van een gedeelde administratie, organisatie en reclame. Zo ben je minder tijd kwijt aan promotie en administratie en kun je je volop richten op je echte passie: tattoos. Voorafgaand aan het openen van je eigen tattoo studio kun je daarnaast ook rekenen op goede begeleiding, bijvoorbeeld bij het vinden van de perfecte locatie. Ook krijg je de juiste ondersteuning bij de officiële opening. Zie jij een samenwerking met Inksane wel zitten? Dan kun je altijd vrijblijvend een eerste gesprek inplannen!

0