Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Zo is je tuin ´men ready´

Posted on

De meeste mannen hebben niet zoveel met bloemen en planten in de tuin. Natuurlijk zijn er mannen die het ontzettend leuk vinden om de hele dag op hun knieën de tuin te willen bijhouden. Echter, het hebben van een stoere tuin is de nieuwste trend. Bovendien heb je het beter naar je zin in een omgeving waar je volledig jezelf kunt zijn. Groen, een boompje, bloemen en een comfortabele tuinset is een gemiddelde tuin, maar heeft wel wat onderhoud nodig. Heb je liever een stoere tuin waar je samen met je beste vrienden een biertje kunt doen? De oplossing is een party tent in de tuin. Meer weten over het ‘men ready’ maken van je tuin? In dit artikel lees je hier meer over. 

Het inrichten van de tuin

Bij VidaXL heb je verschillende soorten meubels met stoere materialen en planten, waarmee je de tuin compleet kunt maken. Bij een mannelijke tuin is het belangrijk groen te plaatsen, waarbij er weinig onderhoud voor nodig is. Natuurlijk horen hier ook leuke apparatuur en accessoires bij. Denk bijvoorbeeld aan een goede barbeque en een buitenkeuken. In de buitenkeuken plaats je een minikoelkast en een bar. Dit is de ideale manier om je drankjes koel te houden. Tijdens een gezellige avond gaan de uurtjes ontzettend snel voorbij. Het wordt donker en kouder. Zorg daarom voor goede verlichting en een terrasverwarmer. Verlichting en terrasverwarmers zorgen bovendien ook voor een warme sfeer in de tuin.

Kies de juiste materialen

Om de perfecte mannelijke look te creëren, zul je goed moeten nadenken over de materialen die je meubels hebben. Een mannelijke look wordt vaak verkregen door strakke en rechte lijnen terug te laten in de tuin. Gebruik hier weinig vrolijke kleuren, maar eerder neutrale kleuren, zoals zwart, wit, grijs en beige. 

De juiste hulpmiddelen

Vind je het lastig om een stoere tuin te creëren, huur een professional in. Zij hebben meer verstand voor het inrichten van een moderne tuin en zouden je zelfs kunnen inspireren met nieuwe ontwerpen. Verder ziet niet iedereen graag minder groen in de tuin. Om toch meer groen in de tuin te krijgen zonder het te moeten onderhouden, zou een ervaren tuinman/ tuinvrouw je zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Kortom, je huis ‘men ready’ maken doe je door een tuin te creëren met weinig onderhoud en de passende materialen en accessoires. Je wilt hier natuurlijk een sfeervolle plek creëren waar jij samen met je vrienden een biertje kunt doen, zonder last te krijgen van de koud.

0