Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

5 tips voor de ultieme mancave

Posted on

De droom van iedere man is toch wel een eigen mancave in huis. Of dit nu een schuur, een slaapkamer of een zolderkamer is, een stoere mannenruimte mag volgens veel mannen niet in huis ontbreken. Het inrichten hiervan is natuurlijk minder eenvoudig. Want hoe zorg je ervoor dat de vrouwelijke touch volledig uit de mancave verdwijnt en hoe hou je je d ruimte comfortabel? En uiteraard wil je daar natuurlijk heerlijk gamen met je vrienden of een lekker biertje drinken. Belangrijk zijn dus een groot scherm met tv ophangbeugel, een koelkast en als je de ruimte hebt een tafeltennistafel.  Maar je kunt nog meer doen. Lees hieronder handige om een ultieme mancave in te richten.

Wat zijn de benodigdheden?

Tip 1. Denk bij het inrichten van de mancave in het groot. Kies daarom voor grote en stoere meubelen en grote tv schermen. Hoe groter hoe beter is het motto. Let er natuurlijk wel op dat de spullen nog in de ruimte passen.

Tip 2. Zorg dat je passies de ruimte krijgen. Houd je van voetbal? Hang dan mooie posters en attributen op van je favoriete club aan de muur of kies voor een tapijt in de vorm van een grasmat.

Tip 3. Wat natuurlijk niet mag ontbreken in een mancave is een goed ingerichte bar met koelkast. Want welke man houdt nou niet van een heerlijk drankje met vrienden?

Tip 4. Een vierde tip is om te zorgen voor veel comfort. Kies voor comfortabele stoelen en grote zitzakken zodat je heerlijk kan gamen of voetbal kan kijken.

Tip 5. De laatste tip gaat natuurlijk over de meest ultieme gadgets. De meeste mannen houden wel van gadgets, dus je kan het zo gek niet bedenken of het past perfect in je mancave. Gadgets heb je nooit teveel, dus leef je helemaal uit en richt je mancave in met de nieuwste technische snufjes en mannelijke gadgets, zoals een tv ophangbeugel. Zo heb vanuit iedere plek goed zicht.

Een goed scherm aan een Tv ophangbeugel

Een van de gadgets die dus niet mag ontbreken is een tv ophangbeugel. Met een tv ophangbeugel hang je je tv eenvoudig aan de muur zodat deze geen plek op de vloer inneemt. Na het tv kijken klap je de beugel eenvoudig in en kan je de tv gebruiken als een kunststuk aan de muur. Wil je dit? Kies dan voor een stoere screensaver waarin je je passies naar voren laat komen. Ideaal voor een stoere mancave!

Heb jij de ruimte voor je eigen mancave? Denk in ieder geval groots en kies voor grote en stoere meubelen. Zorg voor voldoende comfort zodat je heerlijk ontspannen kan gamen, sport kan kijken of een heerlijk drankje kan drinken met je vrienden. En benadruk je passies. Heb je niet zo heel veel ruimte? Kies dan voor een handige tv ophangbeugel aan de muur voor je tv. Kies voor een stoere screensaver en berg je tv netjes op wanneer je deze niet meer gebruikt. Bespaar ruimte op de vloer en maak van je tv een echte eyecatcher met behulp van een handige tv ophangbeugel.

0