Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Waarom vrouwen vrolijke mannen aantrekkelijk vinden

Het lijkt nogal logisch waarom vrouwen vrolijke of lachende mannen aantrekkelijk vinden. Gewoon omdat het prettig is? Omgekeerd zullen mannen eveneens lachende vrouwen aantrekkelijker vinden. Maar vooraleer we dit onderwerp zomaar afsluiten als vanzelfsprekend, willen we toch even ingaan op de vraag: wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen en meer in het bijzonder waarom lachende mannen aantrekkelijker zijn. Er zit meer achter een glimlach dan je denkt.

Wat precies is vrolijk zijn?

Er bestaat vrolijk en vrolijk. Iemand kan altijd vrolijk zijn of iemand kan op bepaalde momenten vrolijk zijn. Als mannen altijd vrolijk zijn, klopt het plaatje dan wel? Kan iemand altijd vrolijk zijn? Wat vinden vrouwen aantrekkelijk bij mannen? Mannen zijn voor vrouwen aantrekkelijk als ze meestal (hoeft niet altijd) lachen. Een man mag best ook wel zijn verdriet en zorgen hebben. Daar hebben vrouwen geen problemen mee. Een man die zijn verdriet kan tonen, wordt door vrouwen beschouwd als een man met karakter.

Vrouwen kiezen voor vrolijke mannen?

Vrouwen vinden het wél prettig dat mannen hen aan het lachen brengen, dat ze gevoel voor humor hebben en dat ze al eens kunnen plagen. Een vrouw voelt zich veilig bij een man die vrolijk is. Als vrouw hoef je dan niet bang te zijn om je hart eens te luchten. Vrolijke mannen kunnen tegen een stootje. Anderzijds gaan vrouwen graag op stap met mannen die graag lachen en plezier maken. Een vrolijke man is een man die zich goed in zijn vel voelt. Het is een man met karakter. Hij laat zich niet vaak door anderen beïnvloeden als het om zijn humeur gaat. En dat is precies wat een vrouw zoekt bij een man: standvastigheid en daaruit voortvloeiend de geborgenheid die hij geeft. Vrouwen krijgen graag het gevoel ‘er kan je niks gebeuren’, en dat gevoel krijg je maar moeilijk bij mannen die er depri bij lopen. Dat gevoel van geborgenheid brengt bij vrouwen hun beste kanten naar boven, zodat ze op hun beurt ook vrolijk zijn. Het is als het ware een wisselwerking tussen beide geslachten.

Als je geliefde een vrolijke man is…

Vrouwen zijn fier op hun man of geliefde als die vrolijk en aantrekkelijk is. Als vrouw heb je dan zoiets van ‘jaja… hij is toch van mij’, en die gedachte maakt een vrouw blij. Dat is nog een reden meer om als vrouw voor een vrolijke man te kiezen.

0