Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Sziget festival; de perfecte roadtrip bestemming!

Op roadtrip, maar waarheen? Hier komt het antwoord. Naar het Sziget festival, in Hongarije, oftewel het allergrootste muziek en culturele festival van Europa. De combinatie van de vrijheid van een auto met als eindpunt Sziget; dansen, feesten en losgaan is de droom. Maar voordat je dat doet, wil je enige zekerheid dat je niet voor dure verrassingen komt te staan. Dat kan, door een autoverzekering af te sluiten. Al dan niet tijdelijk.

De auto is het ideale vervoersmiddel naar Sziget

Als je op roadtrip gaat, waarom dan niet naar een van de grootste festivals van het jaar. Met de auto heb je tevens ook de perfecte voorbereiding. Je kan meer meenemen dan met het vliegtuig. Oftewel de gehele carnavalswinkel kun je plunderen. Je boodschappen kun je al inslaan. Je kan overal stoppen waar het interessant lijkt te zijn. Met de roadtrip is het feestje al begonnen. In de auto kun je al je favoriete dj’s en muzikanten beluisteren die je straks live gaat zien. Zoals Ed Sheeran, de Foofighters of Martin Garrix. Want zij zijn er ook. Je kan wel zeggen, leuker kan je het niet maken.

Goed verzekerd op pad

Maar stel, je bent onderweg en het noodlot slaat toe. Pech onderweg. Dan wil je daar snel een oplossing voor en dat zonder dat het je klauwen met geld kost. Het is heel eenvoudig, je kan en je moet je hiervoor verzekeren, vast al dan niet tijdelijk. Een autoverzekering is verplicht. Diks biedt de oplossing! Met de tijdelijke autoverzekering van Diks, ga jij zorgeloos op reis en kom je gegarandeerd op de plaats van bestemming aan.

Veilig aangekomen en je bent los

Met die simpele oplossing, kom jij aan bij Sziget. Je zet je tent op, trekt je slippers aan en zet je zonnebril op en je bent klaar om te gaan. Dankzij Diks, heb je nog genoeg geld voor een lekker biertje. Het enige waar je over hoeft na te denken is naar welke set je nu gaat. Het mooie van met de auto, op de terugreis maak je nog even die stop bij Boedapest. Want dat biedt de vrijheid van reizen met de auto.

Een week lang feest, van 7 – 13 augustus, in het mooie Hongarije op Sziget. Een week lang op het festival van de vrijheid. Maak het zorgeloos. Dat kan met de goedkope autoverzekering van Diks. Zo ben jij verzekerd van een top feestje. 


0