Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Welke sieraden voor mannen zijn trending?

Posted on

Wil je je man of goede vriend een cadeau geven? Het is soms lastig om iets origineels te verzinnen. Voor een vrouw kies je vaak een sieraad, dus waarom zou je ook niet aan heren sieraden geven? Als je uit een van deze trendy sieraden kiest, zit je altijd goed met je cadeau.

Een ketting met een betekenis

Heren sieraden zijn mooi om naar te kijken. Als je een sieraad cadeau geeft, kun je er daarnaast nog een persoonlijke betekenis aan geven. Een ketting met een hanger leent zich daar goed voor. Denk bijvoorbeeld aan een hanger in een bepaalde vorm zoals een speerpunt of een kruis voor een man die zich aangesproken voelt tot religie of belangstelling heeft voor de Vikingcultuur. Met een amulet wens je de ontvanger veel geluk. Of je kiest voor een hanger waar je je naam of een persoonlijk woord in laat graveren. Met een edelsteen aan een hanger geef je wat kleur aan het cadeau.

Trendy armbanden

Waar er kettingen met kleur zijn, zijn er tevens gekleurde armbanden. Zeker als je een natuursteen armband cadeau geeft, kun je het zo kleurrijk maken als je zelf wilt. Je stemt daarmee het cadeau helemaal op de persoonlijkheid van de ontvanger af. Daarbij kijk je bij de aankoop ook naar de werking die bepaalde natuurstenen hebben.

Voor de man die van neutrale kleuren houdt, kies je een natuursteen armband met zwarte kralen van matte lavasteen. Deze steen straalt rust uit. Een meer uitgesproken variant is een armband met de gouden glans van tijgeroog. Deze steen symboliseert moed en positieve energie. Je maakt het cadeau extra bijzonder als je meerdere armbanden in diverse kleuren geeft, zoals een combinatie van turquoise, roze of blauw.

Slimme of luxe horloges

Het cadeau dat je geeft, maak je zo kostbaar of zo eenvoudig als je zelf wilt. Een duurdere variant van een mannen sieraad is het horloge. Veel mannen dragen een horloge uit praktische overwegingen. Een slim horloge is gemakkelijk omdat het niet alleen de tijd aangeeft, maar ook als stopwatch dient en in bepaalde gevallen ook de optie biedt om berichten op te ontvangen. Dit soort horloges zijn er in verschillende soorten en maten. Met een siliconen of metalen band is het horloge een leuk cadeau voor de sportieve man.

Houdt de man aan wie je het cadeau wilt geven van een beetje luxe? Dan zal een horloge met een wijzerplaat of een kwartsuurwerk en een leren horlogebandje waarschijnlijk wel in de smaak vallen. Hier kun je trouwens ook een natuursteen armband bij cadeau geven. Het dragen van een armband aan dezelfde pols als het horloge is namelijk ook trending.

0