Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Waarom jouw telefoon een hoesje verdient

Posted on


Heb je een nieuwe smartphone aangeschaft of is je huidige telefoonhoesje simpelweg aan vervanging toe? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom een mobiele telefoon niet zonder hoesje kan, maar toch zijn er nog steeds veel smartphones met beschadigingen. Het gevolg? Torenhoge reparatiekosten! Dat is zonde, heel zonde. In het slechtste geval is jouw smartphone zelfs onherstelbaar beschadigd geraakt. Om te voorkomen dat jouw telefoon vroegtijdig het lootje legt, delen we in dit artikel een aantal handige beschermtips. Lees je verder?

1. Optimale bescherming met een gsm hoesje

Dat een barst of scheur in je telefoon sneller gebeurd dan je denkt, hoeven we jou vast niet uit te leggen. Je kunt ervoor kiezen om een telefoonverzekering af te sluiten, maar deze kosten zijn vrij hoog. En al helemaal als je het vergelijkt met de toestelwaarde. Vaak heb je ook nog een eigen risico dat bij de eerstvolgende reparatie aardig kan oplopen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Door een kwaliteit telefoonhoesje te bestellen, wordt de levensduur van je smartphone verlengd en is jouw telefoon direct beschermd tegen krassen, vuil en soms zelfs water! What’s not to be like?

2. Welk hoesje moet ik kiezen?

Telefoonhoesjes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, elk met hun eigen voordelen. Als jouw voorkeur uitgaat naar een simpele case zonder te veel poespas, dan zal jouw zoektocht hoogstwaarschijnlijk eindigen bij een backcover. Deze type case beschermt de achter- en zijkanten van je telefoon. Doordat deze telefoonhoesjes erg dun en compact zijn, voegt het nauwelijks extra bulk toe. Deze hoesjes zijn dus nog gemakkelijk in je broekzak te stoppen, waardoor je ook niet hoeft in te leveren op functionaliteiten. Wel is het raadzaam om een backcover te combineren met een case friendly screenprotector. Geadviseerd wordt om een glazen screenprotector te bestellen, zodat je niet hoeft in te leveren op de schermkwaliteit. Glazen screenprotectors zijn weliswaar duurder dan de flinterdunne folieprotectors, maar bieden veel betere bescherming tegen val- en stootschade.

Wil je jouw smartphone én pasjes veilig opbergen, dan kun je op zoek gaan naar een wallet case of portemonneehoesje. De welbekende bookcases openen als een boek, waar je aan de binnenkant nog wat pasjes kunt opbergen. Doordat je het telefoon hoesje telkens moet openklappen, kan de klep soms in de weg zitten bij het fotograferen en bellen. 

3. De telefoonhoesjes van Casimoda zijn hot

Als je bij Casimoda een telefoonhoesje bestelt, weet je zeker dat jouw smartphone een bijzondere uitstraling gaat krijgen. Je kunt in hun webshop namelijk kiezen uit honderden designs die geïnspireerd zijn op de laatste modetrends. Zo weet je zeker dat jouw telefoon er altijd on-trend en fashionable uitziet. Wil je liever een uniek telefoonhoesje? Ga dan zelf aan de slag door een hoesje te ontwerpen. Je leest het goed. Dankzij hun handige ontwerptool kun je binnen enkele minuten een smartphonehoesje ontwerpen naar jouw smaak. Handig, toch? Ga je voor een iPhone 12 hoesje met foto van jouw lover, beste vriendin of personaliseer je liever een Casimoda-design met jouw initialen of naam? De keuze is aan jou!

0