Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Vind de vrijheid opnieuw uit met de aankoop van een elektrische fiets!

Posted on

Je houdt er van om er op uit te trekken met je fiets. Lekker buiten in de natuur om verse lucht te ademen, een weidse horizon als uitzicht en natuurlijk is fietsen de makkelijkste oplossing voor de nodige beweging. Kortom, vanaf het moment dat de lente begint, de zon weer aan de blauwe hemel staat en de bloemen beginnen te groeien, ben jij meerdere malen per week op je stalen ros in de buitenlucht te vinden om nieuwe paden te verkennen.

Afgelopen jaar begon je echter te merken hoe je na de nodige kilometers toch behoorlijk moe begon te worden. Je rechterknie kreeg op je werk behoorlijk wat klappen te verduren en de effecten daarvan zijn steeds merkbaarder geworden. Je was eerst van mening dat het vanzelf wel voorbij zou gaan, maar aangezien je ook wat jaartjes ouder wordt, merk je dat het herstel niet zo vlot meer gaat als je voorheen gewend was. 

Een van je grootste angsten is dat je niet langer de mobiliteit hebt om er fijn op uit te trekken. Je schuwt het niet om op een dag honderd kilometer te fietsen, maar met een minder goed functionerende knie heb je toch twijfels of dit nog langer haalbaar is. Met schrik zie je je capaciteit om nog lange afstanden af te kunnen leggen afnemen, waardoor je toch behoorlijk in je vrijheid beperkt kan worden. 

Elektrische fietsen zijn niet meer weg te denken

Gelukkig zijn er de laatste jaren de nodige ontwikkelingen geweest op fietsgebied die het comfort behoorlijk hebben doen toenemen. De elektrische fietsen die je steeds meer voorbij ziet komen zouden een ideale oplossing kunnen zijn om probleemloos de weg op te gaan, zonder daadwerkelijke problemen te ondervinden van je hakkelende knie. Een extra steuntje in de rug, wat je nu meer dan van pas komt. 

In het straatbeeld zie je steeds vaker de elektrische fiets voorbij komen. Dat is ook niet verwonderlijk, gezien het comfort dat een elektrische fiets te bieden heeft. Het zijn niet alleen ouderen die steeds meer voor het gemak van een elektrische fiets kiezen. Ook de avonturiers trekken er steeds vaker op uit op een fiets die voorzien is van een elektrische hulpmotor. Zelfs mountainbikes worden steeds vaker voorzien van een elektrische motor. En zeg nou zelf, de heuvel op gaat een stuk makkelijker als je wat extra hulp hebt. 

De grootste selectie elektrische fietsen van Nederland

Met een Elektrische fiets van 12GO Biking weet je zeker dat je een goede fiets te pakken hebt als je een keuze gaat maken. De winkel van 12Go heeft de grootste selectie elektrische fietsen van Nederland en de experts van 12Go weten je probleemloos voor te lichten over de verschillende mogelijkheden die er beschikbaar zijn. Of je nu op zoek bent naar een elektrische stadsfiets, een elektrische hybride fiets of een elektrische moederfiets, bij 12GO hebben ze van allerlei merken voor jou een model beschikbaar. 

En je hoeft ook niet bang te zijn dat je na aankoop van een nieuwe elektrische fiets aan je lot wordt overgelaten. Heb je bijvoorbeeld problemen met een wiel, dan staat de reparatieservice van 12GO voor je klaar om de ontstane problemen binnen een handomdraai te verhelpen. 

0