Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Geef je auto een upgrade

Posted on

Zodra je een nieuwe auto koopt, voel je je een echte man. Hij rijdt heerlijk, ziet er ontzettend stoer uit en je ziet iedereen er jaloers naar kijken. Maar zodra je er alweer een aantal jaar in rijdt, is dat bijzondere wel wat afgevlakt. Dan is die strakke zwarte Volkswagen Golf maar saai. Of die knalrode Suzuki Swift niet meer van deze tijd. Tijd om je auto nieuw leven in te blazen! Met kleine aanpassingen geef je jouw bolide weer een moderne upgrade.

Boost de kleur van je auto

De kleur van je auto bepaalt voor een groot deel het uiterlijk van het voertuig. Als je er dus langzaam op uitgekeken raakt, kan een kleur oppepper heel veel doen. Als je de kleur zelf nog prima vindt, maar de lak niet meer op zijn best is, kun je hem bij een garage laten bijspuiten. Zo worden eventuele krassen bedekt en krijgen vervaagde stukken weer leven. 

Als je de kleur wel helemaal zat bent, kun je twee dingen doen. Je kunt tegenwoordig snel en gemakkelijk je auto laten overspuiten met gekleurde lak. De professional van de garage gebruikt stevige lak die jaren blijft zitten en niet snel zal vervagen. Ga dus niet zelf aan de slag! 

Heb je creatievere ideeën? Overweeg dan ook eens carwrapping. Hiermee wordt er zelfklevend vinyl op je auto geplaatst. In een effen kleur naar jouw keuze, met een tekst of zelfs een motiefje, de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Let wel op; het veranderen van je auto kleur moet je verplicht aangeven bij de RDW!

Pimp met kleine accessoires

Tegenwoordig is alles in jouw auto te pimpen. Op het internet vind je de meest idiote producten op verschillende webshops in alle kleuren die je je kunt bedenken. Ga voor roze wieldoppen, een panterprint-stuurhoes, sticker met slechte quote of een groene versnellingspook. Je auto is gelijk als nieuw.

Geef nog een finishing touch met gepersonaliseerde kentekenplaathouders. De kans is namelijk groot dat jij met reclame van een autobedrijf rondrijdt onder je kentekenplaat. Schroef deze eraf en ontwerp er zelf online eentje met je naam of grappige tekst. Je kunt op internet gemakkelijk je eigen kentekenplaathouder bedrukken!

Met deze tips kan jouw scheurmonster nog een paar jaar vooruit!

0