Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Relatiegeschenken van BudgetGift.nl

Posted on

Relatiegeschenken: ontzettend leuk om te krijgen én te geven, maar toch blijkt het soms best lastig te zijn om een passend geschenk te vinden. Door alle mogelijkheden zie je door de bomen het bos niet meer. In de wereld van relatiegeschenken is er zó veel mogelijk en toch komen veel mensen toch weer bij de standaard pen, notitieboekje of mok uit. Daarom proberen we je in dit blog een beetje op weg te helpen door een aantal originele geschenken op een rijtje te zetten. 

Tip: ga voor al je relatiegeschenken en promotiematerialen naar BudgetGift.nl. Op deze site vindt je een groot aanbod relatiegeschenken voor scherpe prijzen. Daarnaast helpt het vakkundige personeel je op een persoonlijke wijze naar een mooi resultaat. 

Gadgets bedrukken met logo

Van oudsher zijn pennen, mokken en tassen ontzettend populaire relatiegeschenken. Tegenwoordig komen daar steeds meer gadgets bij. Denk aan powerbanks: altijd handig om bij je te hebben en daarom erg populair als relatiegeschenk. Ook USB sticks behoren tot de favoriet. Laat een USB stick bedrukken met jouw logo en er zal zeker gebruik van worden gemaakt. Wil je voor een unieker gadget gaan? Denk dan eens aan een draadloze oplader. Veel mensen gebruiken nog ‘ouderwets’ een snoertje om de mobiel mee op te laden, maar dat is helemaal niet meer nodig. De draadloze oplader is de ideale bureauaccessoire. Je legt simpelweg je mobiel erop, et voilà, je mobiel wordt opgeladen. Daarnaast lenen deze gadgets zich perfect als bedrukt relatiegeschenk, door het relatief grote drukoppervlak. Op deze manier komt je logo mooi tot z’n recht!

Milieuvriendelijke relatiegeschenken

De afgelopen jaren zijn we ons steeds meer bewust gaan worden van onze impact op het milieu. Single use plastic verlaat zo langzamerhand ons straatbeeld en recyclen wordt een steeds groter onderdeel van ons dagelijkse leven. Relatiegeschenken kunnen daarin natuurlijk niet achter blijven. Kies daarom voor een milieuvriendelijk product. Van bijna elke relatiegeschenk is er wel een eco friendly variant. Denk aan rPET draagtassen, pennen van gerecycled karton of mokken van tarwestro. Een ander mooi milieuvriendelijk concept is de Correctbook. De pagina’s van dit notitieboek zijn uitwisbaar, waardoor het boekje onbeperkt gebruikt kan worden. Daarnaast voorziet Correctbook bij elke aankoop één kind in een ontwikkelingsgebied drie maanden lang van dit uitwisbare schrijfmateriaal. Het ultieme MVO product dus: niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de medemens!

Bedrukte seizoensgeschenken

Ook leuk: speel in op de actualiteit of op het seizoen. Een ijskrabber is in de zomer nou niet bepaald geschikt als relatiegeschenk, maar in de winter zal je zakenrelatie er heel blij mee zijn! Zo kies je in de lente bijvoorbeeld voor tuinaccessoires zoals zaadzakjes, koeltasjes, leuke buitenspellen of zelfs een mooie hangmat. Stel voor de zomer een leuk pakketje samen met een strandbal, slippers, hamamdoek en een bluetooth speaker. Op die manier gun je je relaties een heerlijk dagje op het strand. Voor de herfst zijn fietsaccessoires zoals zadelhoesjes of fietsbellen leuke giveaways. Ook paraplu’s en lekkere huissokken behoren tot de mogelijkheden. Ten slotte kan je voor de winter kiezen voor ‘warme’ geschenken: een lekkere muts, heatpads, fleecedekens, handschoenen of thermosbekers. Of bezorg je relaties een warme winter door bedrukte waxinelichtjes met jouw logo te bedrukken!

Goedkoop relatiegeschenken bestellen

Hopelijk hebben we je met dit blog op weg kunnen helpen bij het kiezen van een passend relatiegeschenk. Ga voor meer inspiratie naar BudgetGift.nl. Op deze site vindt je alle bovengenoemde keuzes én meer. Ook kun je een gratis en vrijblijvend digitaal voorbeeldopmaak aanvragen. Op deze manier zie je alvast hoe je logo op het gekozen item wordt gedrukt. Kom je er niet helemaal uit? Vraag dan het vriendelijke klantenserviceteam om hulp, zij zullen je graag van dienst zijn! 

Veel succes (en vooral heel veel plezier) bij het uitzoeken van je nieuwe relatiegeschenken!

0