Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Met welke sieraden maak jij deze zomer de blits?

Posted on

Kleding maakt de man, net als karakter dat doet. Een positieve combinatie van beide maakt een man onoverwinnelijk.  Maar dan is er altijd nog de kers op de taart, het neusje van de zalm, de kroon op het werk …; ja ja, we hebben het uiteraard over de heren sieraden. Stijl zit ‘m namelijk ook in de details, en wat beter dan details in de vorm van prachtige sieraden voor mannen. Armbanden, horloges, kettingen, ringen, het zijn allemaal middelen om je persoon nog meer stijl te geven en je zodoende nog meer uit te spreken. Wij zetten hier een aantal sieraden op een rijtje waarvan wij denken dat je komende zomer de show steelt in het fashion straatbeeld voor mannen.

Horloge

Het heren horloge is misschien wel het belangrijkste en meest populaire mannen sieraad van het moment. Je hebt mannen die helemaal los gaan en een kapitaal uitgeven aan meerdere horloges, of mannen die genoeg hebben aan één horloge als trouwe fashion vriend.  Op horloge gebied is de trend van het moment simpliciteit: niet teveel poespas of bling bling, maar gewoon een simpele en goede klok. Hier hangt vaak wel een prijskaartje aan, maar als je goed zoekt zul je zien dat je voor minder geld ook echt  wel een goed klok kunt vinden. De populariteit van de leren band is wel aan het afnemen. De stevige metalen horloges domineren momenteel de horlogewereld, denk hierbij aan merken als Seiko, Sem Lewis & Pulsar. Een leuke toevoeging aan een horloge is om één of twee armbandjes toevoegen aan je horloge-arm. Dit geeft het geheel een wat meer casual en nonchalant aanzicht.

Armband

En dan is er uiteraard de heren armband, een sieraad dat in zoveel verschillende soorten, maten, vormen en kleuren komt. Er is heel erg veel keuze, veel combinaties zijn er mogelijk. Door de vele opties kun je natuurlijk ook snel de fout ingaan. Dit wil je voorkomen, wederom door niet te gek te doen, maar het minimaal en elegant te houden. Zorg voor een kloppend contrast door verschillende kleuren, stijlen en materialen te matchen. Een robuust staal armband met een elegante leren armband erlangs. Of een aantal kralenarmbanden naast elkaar. Belangrijk is wel dat je slechts een “eyecatcher”om je pols hebt. Hang je pols dus niet vol met brede armbanden, maar houd het simpel en clean.

Ringen

De ring is ook een veel gedragen sieraad bij mannen en zit weer helemaal in de lift. Het kan een stoer effect hebben op iemands look. Daarnaast kan het een outfit ook op een elegante manier complimenteren. Denk bijvoorbeeld aan een dun goud ringetje, of een natuurlijke houten ring. Voor beide stijlen is er plaats in 2019, er is zelfs ruimte om de twee te combineren. Met meerdere ringen om meerdere vingers kun je als moderne en stijlvolle man tegenwoordig ook gewoon wegkomen.

Ketting

Wanneer we het over kettingen hebben binnen de context van fashion trends voor de zomer van 2019, dan praten we over het het maximale effect van de minimalistische ketting. Ja ja, de minimalistische ketting zorgt voor een bepaalde diepgang in je outfit en is daardoor een positieve toevoeging aan je look. Een ketting die teveel opvalt kan de focus ook totaal van je outfit af halen, dat wil je uiteraard niet hebben. Met een simpele kralenketting straal je deze zomer creativiteit en vrijheid uit. De simpele single of duo metalen (goud of zilver) ketting is ook helemaal hip op het moment. Hiermee straal je als man weer meer elegantie uit.

0