Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Nieuw ondergoed kopen: de ultieme gids voor de moderne man

Posted on

Geef toe: wanneer was de laatste keer dat je écht goed hebt nagedacht over je ondergoed? En dat terwijl boxershorts heren hun sexappeal maken of kraken! Wat je onder je kleren draagt, lijkt misschien een klein detail in de grote garderobe van het leven, maar dat is het allesbehalve. Het is dan ook tijd dat mannen hun ondergoed serieus nemen. En dat doe je in de eerste plaats door een uitmuntende kwaliteit voorop te stellen.

Kies voor kwalitatief ondergoed

Ondergoed is eigenlijk de basis van je outfit, want het is het eerste wat je aantrekt en het laatste wat je uitdoet. Bovendien biedt het bescherming aan een van de meest beschermenswaardige onderdelen van het lichaam. Als alles goed is, draag je ondergoed één keer en dan gaat het in de wasmachine en de droger. We kunnen dan ook zeggen dat heren ondergoed het soms zwaar te verduren heeft. De kwaliteit van het ondergoed is dan ook enorm belangrijk. Investeer daarom in heren ondergoed met kwaliteitsvolle materialen die ademen, zoals bamboe of katoen. Dit houdt het zaakje op de plaats, voorkomt irritatie en houdt het lichaam fris.

De perfecte pasvorm

Niets is zo vervelend als ondergoed dat te strak zit of juist te los. Het is nu eenmaal zo dat boxershorts heren ondersteuning moeten bieden, zonder al te veel aan de persoonlijke vrijheden te raken. Het is natuurlijk ook afhankelijk van het moment. Op meer relaxte dagen zijn boxershorts geweldig. En als je gaat sporten, kun je maar beter kiezen voor strakkere trunks die wat lager op de heupen zitten. In ieder geval mag ondergoed nooit snijden of irriteren!

Ondergoed hoeft niet saai te zijn

Niet iedereen krijgt je ondergoed te zien. Gelukkig maar! Als ze het te zien krijgen, is het natuurlijk al heel wat. Net zoals wij mannen houden van vrouwen met veel – ahum – ‘persoonlijkheid’, geldt ook het omgekeerde. Laat daarom je eigenheid en gevoel voor fashion doorschijnen in de keuze van je ondergoed. Kies dus niet voor maagdelijk wit, want daarmee loop je gegarandeerd een blauwtje. Kies liever voor een leuk kleurtje of een design dat laat zien wie je echt bent. Je kunt ook kiezen voor een felle kleur die je zelfvertrouwen een boost geeft.

Duurzaam voor jou en de planeet

Tot slot is het een goed idee om de voorkeur te geven aan materialen die aandacht schenken aan de planeet. Organisch katoen en gerecycled polyester zijn wat dit betreft goede keuzes. Ze verminderen de ecologische voetafdruk en hierdoor draag je bij aan een betere wereld. Bovendien gaat het om kwaliteitsvolle materialen, waardoor dergelijk ondergoed voor heren ook extra lang meegaat! Hierdoor kan het elke dag weer het verschil maken. En vergeet niet: duurzaamheid is sexy geworden!

0