Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Maak je outfit af met trendy sneakers voor heren

Posted on

Kleren maken de man wordt wel eens gezegd, maar het lijkt er daarmee op dat de schoenen bewust worden vergeten. En vandaag de dag zijn de schoenen juist een belangrijk onderdeel van wat je aan hebt, omdat ze je outfit compleet maken en van unieke details kunnen voorzien. Daarom is het belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan je schoeisel en juiste keuzes te maken wanneer je een bepaald soort schoen met een bepaalde outfit wilt combineren.

Je bent altijd van de comfortabele schoenen geweest. Niks fijner dan de hele dag slenteren op je gympen, hardlopen met je sportschoenen of blits op stap met gloednieuwe sneakers. Met de jaren is er natuurlijk wel het nodige veranderd en natuurlijk heb je vandaag de dag ook andere prioriteiten als je de keuze tussen verschillende soorten schoenen afweegt. 

Mooie leren sneakers zijn prima met formele kleding te combineren

Je moet tegenwoordig namelijk regelmatig met klanten op pad, deelnemen aan vergaderingen met de partners of op bezoek bij bijvoorbeeld leveranciers. Je gaat daarom geregeld in pak op pad en afgelopen gympen zijn dan niet echt de juiste combinatie. En toch ben je niet van de strakke leren schoenen die de meeste van je collega’s dragen. Je wilt iets meer comfort en bewegingsvrijheid, dan met je voet opgesloten zitten in een herenschoen met hak die je aan het eind van de dag pijn aan je enkels geeft. 

Gelukkig heb je daar sinds een paar jaar een ideale oplossing voor je gevonden. Er zijn namelijk ook vele soorten heren sneakers te verkrijgen tegenwoordig. Deze sneakers zijn veelal van leer gemaakt, waardoor ze ideaal te combineren zijn met iets meer nettere kleding. De moderne ontwerpen van verschillende modehuizen, garanderen je daarnaast ook trendy schoenen, de niet misstaan en daarnaast ook nog eens bijzonder comfortabel zijn in gebruik. 

Met witte sneakers kun je iedere dag de show stelen

Maar denk bijvoorbeeld ook eens aan witte heren sneakers. Deze zijn vrijwel in ieder jaargetijde te gebruiken en staan verfrissend en modern. Als je deze op de juiste manier met je kleding weet te combineren, kun je er voor zorgen dat je altijd goed voor de dag komt en een goede indruk maakt. Donkere heren sneakers kun je met genoeg andere outfits combineren. 

Met honderden verschillende modellen heren sneakers die er tegenwoordig op de markt zijn, is het daarom altijd gegarandeerd dat je een stel schoenen vindt dat bij je past. Gerenommeerde heren merken zoals bijvoorbeeld Bjorn Borg en Bugatti behoren tot de meeste toonaangevende namen in de markt voor dit soort schoenen. Verkrijgbaar in hoge en lage versies, vervaardigd van verschillende soorten materiaal en beschikbaar in verschillende prijsklasse, kun je er zeker van zijn dat je een aantal sneakers vindt die bij je passen.

0