Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Badkamertrends voor mannen 2021

Ben jij toe aan een nieuwe badkamer? Wanneer je aan de slag gaat wil je natuurlijk wel dat de badkamer met de tijd meegaat. Bij deze de nieuwste badkamertrends welke perfect aansluiten op een mannelijke badkamer.

Stoere donkere kleuren

Donkere kleuren zoals zwart en antraciet zijn al een tijdje enorm populair. Deze populariteit trekt verder aan en ook in 2021 is dit een trend. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden om zwarte elementen toe te passen in de badkamer. Een zwart badkamermeubel is één van de meest voorkomende toepassing van donkere kleuren in de badkamer. Plaatst een witte keramische wastafel in combinatie met een zwarte wastafelkraan. Zo creëer je een mooi contrast.

Tegenwoordig kan je ook kiezen voor een douchecabine of een douchewand van glas met zwarte elementen. Het profiel van de douchewand is te verkrijgen in zwart of de douchewand heeft zwarte strepen. Aan jou de keuze.

Een industriële badkamer is zo gemaakt met deze trend. En de industriële stijl is dé populairste stijl onder de mannen in Nederland.

Badkamerkranen in diverse kleuren

Zoals ik al aangaf is zwart een bekende kleur in de badkamer. Zwarte regendouches, douchekranen en wastafelkranen zijn niet nieuw. Wil je echt iets nieuws ga dan voor kleuren zoals goud en koper. Koper is een warme kleur wat bijna in iedere badkamer goed staat. Neem een heerlijke warme douche onder een koperen regendouche. Deze trend is overgewaaid vanuit onze keuken. Daar zien we deze kleuren al wat langer terug in de keukenkranen.

Een natuurlijke badkamer

Ben jij een man die graag een wandeling maakt in de natuur? Het natuurlijke gevoel kan je toepassen in jouw badkamer. Maak gebruik van natuurlijke elementen zoals kleuren en materialen. Hierbij kan je denken aan betonlook- en houtlook badkamertegels. Tegels zijn erg belangrijk om een bepaalde stijl te creëren in de badkamer.

De natuurlijke elementen kan je ook terug laten komen in het badkamermeubel. Kies voor een onderkast in houtlook of een betonnen waskom.

Planten in de badkamer

Deze trend is een goede aanvulling op de natuurlijke badkamer. Plaats wat groene planten in de badkamer. Bijvoorbeeld op het badkamermeubel of in de badkamerkast. Liever iets groters? Dan kan je een grote kamerplant plaatsen. Je waant je in de jungle met al die natuurlijke elementen. Hierdoor kom je heerlijk tot rust. Daarnaast zijn planten ook nog is heel gezond. Het zorgt namelijk voor voldoende zuurstof in de ruimte.

Dit zijn de badkamertrends van 2021. Neem een kijkje op Maxaro.nl voor nog meer badkamer inspiratie.

0