Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Leuke Netflix series voor mannen!

Posted on

Netflix: Leuke series voor mannen

Sinds een aantal jaar kunnen we netflix bijna niet meer wegdenken uit ons leven. Bij een avondje lekker op de bank kan een leuke film of serie niet ontbreken. Dagelijks worden er honderden nieuwe series en films toegevoegd. Het wordt soms dan wel erg lastig om goede mannenseries te vinden. Na een avond opzoek te zijn geweest blijkt een van de leuke netflix series toch niet helemaal bij je in de smaak te vallen. Daarom hebben we een aantal mannenseries op netflix voor je op een rijtje gezet.

Ray Donovan

Deze serie is sinds 2013 te zien en heeft op dit moment 5 seizoen, waar van er 4 te zien zijn op netflix. Deze drama serie speelt zich af in Los Angeles waar Donovan werkt voor een groot advocatenkantoor. In zijn rol als advocaat verdedigd hij vooral de welgestelden, die hij probeert vrij te pleiten door middel van duistere praktijken. Hij komt echter in de problemen wanneer zijn vader onverwachts vrijkomt en de FBI achter Ray en zijn bondgenoten aankomt. Deze mannenseries op netflix is zeker een aanrader, vooral wanneer je op zoek bent naar een serie vergelijkbaar aan breaking bad.

mannenseries op netflix

Spartacus

Deze serie zit vol actie en vechtscenes, een zoals de titel al doet vermoeden is het verhaal gebaseerd op het leven van de Romeinse slaaf en gladiator Spartacus. Kortom, een echte leuke netflix series voor mannen die van veel actie houden!

leuke netflix series

Narcos

Naast het aanbieden van series van andere producenten, produceert netflix ook zijn eigen series. Een van deze succesvolle series is Narcos. De serie geeft een kijkje in het leven van Pablo Escobar en de macht van drugskartels in Columbia. Deze serie bestaat op dit moment uit 3 seizoenen, het derde seizoen is onlangs uitgekomen. Het is nog onbekend of er een vervolg komt op deze netflix series voor mannen.

Daredevil

Ben je een echte superhelden fan? Een tijd geleden heeft Marvel de had in een geslagen met netflix, samen hebben zij samen vier tv-series ontwikkeld waaronder een van de vele leuke netflix series Daredevil. De serie speelt zich af in Hell’s Kitchen, waar de blinde advocaat Matt Murdock het heft in eigen handen neemt om de straten van deze stad veilig te houden. Maar lukt het hem om zijn heldendaden te combineren met het advocatenleven? De serie zit vol actie waarbij de strijd tussen goed en kwaad centraal staat.

0