Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Leuke cadeaus voor mannen

Posted on

Of hij nu jarig is, jullie samen een jubileum hebben om te vieren óf er een andere speciaal moment in aantocht is: een cadeautje kopen voor je vriend kan nog best een opgave zijn. Je wilt hem immers verrassen met een persoonlijk en origineel cadeau waar hij later nog trots op kan terugkijken en denken aan het moment dat je hem het cadeau hebt gegeven. Om een stapje verder te gaan dan de standaard deo, parfum of boxer cadeaus, hebben wij een aantal cadeaus voor je op een rij gezet waarmee je gegarandeerd succes hebt! 

Kleding en schoenen

Mannen zijn misschien niet zo van het shoppen, of ze geven het in ieder geval niet graag toe, maar je kan ze zeker blij maken met leuke kleding of schoenen! Als het goed is ben je inmiddels wel op de hoogte van zijn kledingstijl wat de zoektocht een stuk makkelijker maakt. Geef hem bijvoorbeeld een leuk trainingspak van een bepaald merk of stoere sneakers. Dit kan hij meerdere keren dragen en is dus een waardevol cadeau waar hij echt iets aan heeft. 

Sieraden 

Je zou er wellicht niet meteen aan denken, maar sieraden zijn ook erg leuke cadeaus om je lover mee te verrassen! We hebben het natuurlijk niet over een duur Hugo Boss horloge, tenzij je dit er voor over hebt, maar je kunt het ook zoeken tussen goedkope herenhorloges of sieraden. Horloges vinden mannen vaak stoer staan en hiermee stralen ze toch een bepaalde mannelijkheid uit. Hiernaast dragen ze ook graag armbanden van leer of met kralen of een ketting met een symbolisch hangertje. Variatie genoeg! 

Gadgets 

Het blijft een zwak punt voor vele mannen: gamen. Het liefst brengen ze elke avond door achter de PlayStation om tegen vrienden hun favoriete game uit te spelen. Cadeautips voor mannen waar je dan ook veel punten mee scoort zijn gadgets op het gebied van gamen. Misschien is een Nintendo Switch een beetje aan de dure kant, maar je kan hem ook een spel geven! Of bijvoorbeeld een beschermhoesje, waardoor hij zijn spel overal mee naartoe kan nemen. 

DIY 

Iets wat je vriend nooit zal zien aankomen, is een Do It Yourself cadeau. Het is lief, origineel én het is iets wat niemand anders ooit zal krijgen. Zo is het bijvoorbeeld leuk om een pot te maken met een jaar vol dates of opdrachten. Dan mag hij elke dag één briefje eruit pakken waar op staat wat jullie gaan doen. Of geef hem een couponboekje, waarbij hij dus activiteiten kan ‘inleveren’ zoals ontbijt op bed of onder een discussie uitkomen. 

0