Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hoe voorkom je het gemakkelijkst een haperende accu?

Wie van voertuigen houdt (en dan bedoel ik niet een fiets), weet hoe belangrijk een degelijke accu is om te zorgen dat je in beweging blijft. Een haperende accu kan al snel voor problemen zorgen en niets is vervelender dan wanneer dat onderweg gebeurt. Zo kun je stilstaan langs de snelweg met je auto met een lege accu. Maar denk bijvoorbeeld ook aan die motorrijder die ergens in de wildernis stil komt te staan en zijn motor niet meer aan de praat krijgt. 

Een lege accu zal vrijwel zeker tot vervelende omstandigheden zoals tijdverlies en financieel verlies leiden. En daarnaast natuurlijk de nodige frustratie die daarbij komt kijken. En dit wordt vaak alleen nog maar erger als je je bewust wordt van hoe makkelijk het eigenlijk wel niet voorkomen had kunnen worden. Bijvoorbeeld door het op tijd aanschaffen van de juiste acculader.

Tegenwoordig kun je acculaders voor allerlei soorten functies kopen, zodat je altijd de lader kunt vinden die het beste past bij wat jij zoekt. Ben je bijvoorbeeld een watersporter en vind je niks fijner dan ieder weekend met de motorboot of jetski door de golven te scheuren? Dan doe je er goed aan om te kijken naar de speciale acculaders voor powersport voertuigen. De acculaders voor powersport voertuigen zijn laders die geschikt zijn voor 12V accu’s van bijvoorbeeld je jetski, maar ook voor bijvoorbeeld je quad of dirtbike. 

Acculaders voor je auto, motor, boot of scooter

Je kunt speciale accu’s kopen voor je auto, voor je motor, voor je boot of voor je scooter. Afhankelijk van het soort accu zul je dan een keuze moeten maken voor een 6, 12 of 24 Volt accu. Zo hebben auto’s vrijwel allemaal accu’s van 12 volt. Daarnaast kunnen de acculaders ook vrij specifieke karakteristieken hebben. Acculaders voor bijvoorbeeld motorboten of zeilboten zullen bijvoorbeeld weerbestendig zijn en schok- en zoutbestendig. 

Sommige acculaders zijn universeel te gebruiken voor meerdere voertuigen. Dit is vaak het geval bij semi tractie accu’s. Deze laders maken daarnaast gebruik van automatische laad programma’s. Andere soorten accu’s hebben echter speciale acculaders nodig. Zo zal een gel of lithium accu alleen maar kunnen worden opgeladen met een speciale gel of lithium acculader. 

De uitgebreide selectie acculaders in de online webwinkel

Als je er over zit na te denken om toch eindelijk die accu oplader kopen, dan kun je een uitgebreide selectie vinden in de online webwinkel van acculadercenter.nl Via een gemakkelijk keuzemenu is het eenvoudig navigeren totdat jij de acculader vindt waar je naar op zoek bent. Vergeet niet om te kijken naar de speciale bundels die er beschikbaar zijn voor de acculader van jouw keuze. Hiermee kun je daarnaast nog aardig wat geld uitsparen. 

Je aankoop kan je of ophalen in de winkel of thuis laten bezorgen. Als je voor 21 uur bestelt en betaalt via de webwinkel dan wordt jouw nieuwe acculader de volgende dag thuis bij je afgeleverd. En de mogelijkheid bestaat om binnen 30 dagen te retourneren. Mocht je daarnaast nog vragen hebben, dan kun je de professionele klantenservice tussen 9-19 uur telefonisch bereiken. 

0