Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Het ultieme drankgeschenk: de geweldige Gin Bar van Designed by man

Posted on

Opzoek naar een luxe drankgeschenk?

Zoek je naar het ideale cadeau voor jouw hardwerkende personeel? Ben je opzoek naar een geschikt relatiegeschenk of een goedmakertje voor je zakenpartner? Is jouw beste vriend verzot op gin? Zoek niet verder. De Gin Bar van Designed by man is precies wat je nodig hebt! Deze gin giftset combineert het nuttige met het aangename. De jerrycan gin bar is stijlvol en handig mee te nemen naar een feestje, concert of barbecue.

Waarom gin?

Gin dankt zijn bijzondere smaak aan de jeneverbes. Nadat de sterk alcoholische drank gedestilleerd wordt uit graanbeslag, geven de jeneverbessen hem zijn unieke smaak. Gin kan puur gedronken worden, maar smaakt ook gemixt goed in combinatie met Tonic, Bitter Lemon of grapefruitsap. Het drankje Gin Tonic is de afgelopen jaren erg in populariteit gestegen, waarbij allerlei lekkere combinaties van verschillende soorten Gin en Tonic met andere ingrediënten worden gemixt tot de lekkerste combi’s.

Het perfecte cadeau voor hemjerrycan bar

Welke man droomt er niet van om zijn eigen cocktails te mixen en met zijn handzame jerrycan met gin van feest naar feest te hoppen? Voor nog geen 140 euro laat je deze droom in vervulling gaan. Je kunt de jerrycan in het rood, groen of zwart bestellen. De gin kan gemakkelijk en veilig meegenomen worden van A naar B. De jerrycan biedt ruimte aan een grote fles gin, twee stijlvolle glazen en drie flesjes om de lekkerste cocktails in te mengen. De makkelijk verplaatsbare jerrycan bar stelt niet teleur. De set bestaat uit de mix-flesjes en glazen, maar is exclusief de fles gin. De gin bar is hét originele mannen cadeau speciaal ontwikkeld door Designed by man. Je kunt deze 24 uur per dag bestellen via de website of de Whatsapp klantenservice.

Meer dan dit luxe drankgeschenk?

designed by man

Designed by man biedt naast deze prachtige gin jerrycan nog meer geweldige cadeaus voor hem aan. Of je nu op zoek bent naar een mooi geschenk voor je partner of het perfecte cadeau voor je jaarclub of collega die met pensioen gaat, je bent hier aan het juiste adres. Zo is er voor de whiskeyliefhebber het 5 liter proefpakket met bijzondere flessen waaronder Johnnie Walker Red Label, Johnnie Walker Black Label, Jack Daniels, Houtwol Vulling en een 12 jaar oude Glenfiddich. Voor slechts 70 euro is dit mooie pakket van jou.

Liever een handzame wijnbar?

luxe drankgeschenk

Dit mannen merk verkoopt ook een elegante jerrycan wijnbar bestaande twee prachtige glazen en ruimte voor een goede fles wijn. Ben jij een voorstander van een goede fles wijn bij het eten? Ambieer jij een carrière als sommelier? Hebben jouw werknemers een goede smaak? Dan is deze handig mee te nemen wijnbar een mooi drankgeschenk.

0