Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Goed voor de dag komen, doe je met een stijlvol horloge!

Posted on

Wil jij verzorgd en stijlvol voor de dag komen? Dat doe je met een stijlvolle horloge! Goede hygiëne, een fris kapsel en stijlvolle kleding is natuurlijk van groot belang voor jouw uitstraling, maar een mooie herenhorloge geeft net dat extra accent dat je nodig hebt. Wil je weten hoe je een perfecte horloge kiest om goed voor de dag te komen? Lees dan gauw verder.

Statement

Natuurlijk kun je kiezen voor een opvallend en aanwezig model. Met bijvoorbeeld een luxe Hugo Boss horloge kan iedereen direct zien dat jij wat te besteden hebt. Het is daardoor direct een echte statement accessoire voor jouw outfit. Let wel op de draagbaarheid van horloges. Grotere modellen kunnen soms wat lomp ogen of hebben niet het ultieme draagcomfort.

Smaakvol

Wil je een herenhorloge dat minder ‘blits’ is, maar wel een smaakvolle toevoeging is aan jouw outfit? Dan is het belangrijk om een horloge te kiezen die zowel comfortabel als stijlvol is. Je doet er goed aan om te investeren in een horloge waar jij dagelijks plezier van hebt. Daarom is het belangrijk om rekening te houden met model, kleur en grootte. Kies voor een smaakvolle optie die bij iedere outfit past. Je hebt verschillende merken zoals Diesel, Burberry of Emporio Armani die standaard modellen leveren. Kies bijvoorbeeld voor een zwart model dat bij al jouw kleding past.

Smaakmaker

Een horloge kan echt dé smaakmaker van jouw outfit zijn. Een horloge is het perfecte accessoire om jouw look wat ‘extra’ te maken. Het is perfect voor bij een zakenoverleg, maar natuurlijk ook voor een (first) date. Een horloge laat echt zien wie jij bent als man en wat jouw smaak is. Kies daarom nooit de eerste, de beste horloge uit, maar investeer in een mooi en goed doordacht exemplaar.

En welk horloge draag jij iedere dag? Wil jij beter voor de dag komen? Dan kan een accessoire, zoals een horloge daar flink aan bijdragen

0