Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Dit zijn de beste 10 podcasts van het moment

Podcasts zijn de manier om je favoriete muziek en/of gesprekken te volgen via het internet. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, vind je hier een top 10 overzicht van de beste podcasts van het moment. Wellicht dat deze wat voor jou zijn om te volgen (als je dat nog niet doet).

Willem podcast

Als je van misdaad houdt, dan mag deze podcast niet ontbreken op jouw lijstje. Je hoort verhalen van Willem. Dan hebben we het natuurlijk over Willem Holleeder. De journalisten Harry Lensink en Marian Husken houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Echt gebeurt

In deze podcast komen diverse mensen aan bod die een kort verhaal over hun leven en problemen vertellen op locatie. De onderwerpen zijn erg divers net als de achtergrond van deze mensen. Door de toenemende populariteit behoort deze tot de beste beluisterde podcasts van 2018.

Making Obama

Iedereen kent Obama natuurlijk als oud-president van de Verenigde Staten. Maar in deze podcast kom je nog meer te weten over de wereld die Obama maakt zoals hij is. Daarbij worden verhalen gehoord van diverse werknemers die onder hem hebben gewerkt.

In the dark

Op het lijstje van de beste beluisterde podcasts vind je In the dark terug. Hierin worden diverse verhalen verteld van waargebeurde misdaden in de Verenigde Staten waarbij het systeem meermaals faalt met alle schokkende gevolgen van dien.

De dag

Geen tijd om een krant te kopen of online de dagelijkse bezigheden bij te houden? Deze podcast vertelt het je. Heel erg makkelijk als je onderweg bent. Omdat heel veel mensen op deze manier het nieuws volgen, behoort ook deze keuze tot de beste podcasts.

The Daily

Net als podcast de Dag wordt hier het dagelijks nieuws verteld, maar dan vooral internationaal. Zeer handig als je buiten Nederland het laatste nieuws wilt bijbenen.

Yous & Jay

Rappers Yous & Jay verzorgen deze podcast waarbij willekeurig een gast een verhaal vertelt zonder dat hier enige voorbereiding aan vooraf is gegaan, deze personen delen wat zij zoal op een dag doen.

The Wilderness

Wederom vinden we op de lijst van beste podcasts van het moment een politiek-gericht podcast: ditmaal stelt Jon Favreau serieuze gesprekken op over de democratie van de Verenigde Staten met diverse bekende en minder bekende gasten.

Trump Inc.

Trump is al vele malen het gesprek van de dag geweest als de huidige president van de Verenigde Staten. Bij deze podcast beluister je een breder gebied van onderwerpen waar Trump onderdeel van uitmaakt, zoals zijn zakelijke kant.

De Rudi & Freddie Show

We sluiten de lijst van beste podcasts af met de De Rudi & Freddie Show. Hierin bespreken Rudi & Freddie diverse recente onderwerpen en thema’s waarbij diverse gasten op bezoek komen om hun verhaal te vertellen.

0