Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De mooiste horloges voor een casual outfit

Posted on

Casual blauw, slank en smart

In een wereld van de klok kijken we steeds naar de tijd. Het horloge is al eeuwenlang onze vriend in het creëren van een gevoel van de dag. Door de tijd heen heeft het horloge vele veranderingen ondergaan, maar de draagbare klok blijft simpelweg een onmisbaar accessoire in de casual look van man en vrouw.

Zakelijk blauw

Wat moeten we zonder ons gevoel van tijd? Het werkleven kent een strakke planning en een volle agenda. De klassieke tijdwijzer kan niet ontbreken aan de werkoutfit en dient als een essentiële aanvulling! Denk hierbij vooral niet aan enorme uurwerken, maar juist aan een slanker model wat past bij elke soort zakelijke gelegenheid. Of je nou in pak met stropdas naar het werk gaat of in een spijkerbroek met overhemd klanten en collega’s begroet, maak je outfit af met bijvoorbeeld een blauw horloge. Deze retro kleur is hét nieuwe zwart en vindt zijn weg in de collectie van onder andere Kapten and Son. Het klassieke zakelijke horloge wordt ook een heel nieuw leven in geblazen met het Cluse horloge, wat staat voor elegantie en de perfecte blikvanger is op een zakelijke werkdag!

Kleedt slank af

Ook zet het Cluse horloge de minimalistische trend voort. Het gaat hierbij om de schoonheid van de eenvoud. Niet “gewoon” zijn, maar verfijnd en zonder alle poespas, wat een paar jaar geleden nog de trend was. “Minder is meer”, waarmee we kracht vinden in de bescheidenheid van horloges met dunnere polsbandjes en drie wijzers, zoals de horloges van het Deense bedrijf Skagen.

Smart klokkijken

Naast het klassieke horloge ondervindt ook de smartwatch veel populariteit. Het onderwerp is helemaal “hot” en past volledig in “the business life”. Ook is het een aanvulling op een casual outfit, waarbij je met het gemak van een paar “touches” de tijd en het moment van jouw dag kan inzien. De smartwatch is namelijk zo slim dat het synchroniseert met je agenda, waardoor jouw hele dagplanning gewoon om je pols zit!

Het eeuwenoude uurwerk blijkt tegenwoordig steeds meer een mode-item te worden en men kan niet meer zonder deze accessoire bij zich te dragen. Ga voor blauw, slank of smart en maak jouw casual outfit compleet!

0