Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

3 makkelijke tips om als man je interieur wat persoonlijker te maken

Heb jij een echt mannenhuishouden zonder al te veel poespas? Top! Zonder al die prullaria heb jij rust aan je kop én ben je een stuk sneller klaar met afstoffen. Toch heeft een typisch mannenhuishouden wel als nadeel dat het soms wat onpersoonlijk en saai is. Ben je benieuwd hoe jij je interieur toch een persoonlijke touch kunt geven zonder allerlei frutsels in huis te hoeven halen? Wij geven je 3 makkelijke tips!

Laat een foto afdrukken

Foto’s zijn de ideale manier om je interieur een persoonlijk en intiem tintje te geven. Uiteraard hoef je hiervoor geen familiefoto’s in suffe fotolijstjes te plaatsen, maar kies je voor foto’s die je laat afdrukken op stoere materialen. Een foto op canvas ziet er bijvoorbeeld uit als een poster, en is perfect voor een vakantiefoto of gave foto van jou en je vrienden op een festival. Naast een foto op canvas kun je ook gaan voor fotobehang, een foto op hout, aluminium of plexiglas. Het is maar net wat het beste bij de foto en de rest van jouw interieur past.

Accessoires zijn niet alleen voor vrouwen

Dacht jij altijd dat accessoires een echt vrouwending zijn? Dan heb je het mis. Ook in een mannenhuishouden mogen een aantal accessoires niet ontbreken. Denk hierbij aan planten, een keukentrolley om je verzameling drank en bijbehorende glazen op te plaatsen en hippe kunstwerken voor aan de muur. Daarnaast zijn boeken of platen persoonlijk én geven ze jou en je gasten meteen wat om over te kletsen. Reis je veel? Vergeet dan niet om van elke bestemming een bijzonder souvenir mee te nemen. Leuk als herinnering én ideaal om je om interieur mee op te spicen!

Show what you got

Heb je een verzameling? Plaats deze dan op een prominente plek in huis. Een verzameling is namelijk iets om trots op te zijn en om te showen in bijvoorbeeld een mooie vitrinekast. Of je nu allerlei modelauto’s, stripboeken, bierflesjes of andere bijzondere items verzamelt: een verzameling zegt veel over jou en je persoonlijkheid. Heb je nog geen verzameling? Overweeg dan om er eentje te beginnen en hiermee je interieur persoonlijk en uniek te maken. Knapt je date af op je verzameling postzegels? Dan weet je meteen dat jullie geen match made in heaven zijn. Zet je date dan ook het huis uit in plaats van je verzameling, en behoed jezelf voor een hoop drama dankzij deze ultieme test.

0