Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Badr Hari en Rico Verhoeven gaan de strijd weer met elkaar aan

Posted on

Lang verwachte strijd der titanen: Rico vs Badr

De liefhebbers hebben een lange tijd moeten wachten, maar Badr Hari vs Rico Verhoeven 2019 staat dan toch eindelijk op de planning. Op 21 december 2019 zullen de twee elkaar weer tegenkomen in de ring en zullen ze uitmaken wie de betere partij is. Het inplannen van de wedstrijd laat al sinds 2016 op zich wachten. In dat jaar stonden de twee kickboksers voor het laatst oog in oog met elkaar. De wedstrijd die al maanden voor aanvang een hype was eindigde in een grote teleurstelling voor de fans. Badr Hari raakte geblesseerd aan zijn elleboog, waardoor de wedstrijd niet kon worden uitgevochten.

Waarom zo lang?

Dat er na de match van 2016 een re-match moest komen was duidelijk. Tussentijds werd Hari echter voor 19 maanden geschorst doordat hij positief testte voor dopinggebruik. Ook aan de kant van Rico Verhoeven liep het niet helemaal lekker omdat zijn contract met kickboks-event-organisator Glory bijna afliep. Glory wou Verhoeven graag in hun stal houden, maar Verhoeven wou alleen bijtekenen als hem een re-match met Badr Hari zou worden toegezegd. Zo gezegd zo gedaan en daarmee staat de match Badr Hari vs Rico Verhoeven 2019 officieel in alle agenda’s.

Verhoeven en Hari

Hij wordt ook wel ‘The King of Kickboxing’ genoemd en dat is niet voor niets. Verhoeven is sinds 2004 actief als kickboks-prof en ook tal van K1 gevechten ging hij niet uit de weg. In 2013 werd hij wereldkampioen zwaargewicht kickboksen, daarnaast hij wist zijn titel daarna nog eens vijf keer succesvol te verdedigen. De sympathieke atleet uit Bergen op Zoom is sinds 2016 al klaar voor de volgende wedstrijd Rico Verhoeven vs Badr Hari. Door omstandigheden heeft het dus even geduurd maar hij lijkt klaar voor de volgende wedstrijd Rico Verhoeven vs Badr Hari op 21 december. Ook Badr Hari geeft aan uit te kijken naar het gevecht tussen beiden. Rico vs Badr of andersom wordt ook door Hari gezien as zijn belangrijkste wedstrijd. Hari beheerst het kickboksen, het Muay Thai en heeft een grote bijdrage geleverd aan grote wedstrijden in de K1 wereld en was in dit discipline twee keer wereldkampioen.

Naar de wedstrijd of voor de buis?

Er zijn nog kaarten beschikbaar, maar houd er rekening mee dat deze prijzig zullen zijn. Doordat niet alleen Nederlandse, maar ook liefhebbers vanuit de hele wereld naar dit gevecht hebben uitgekeken, is de vraag naar kaartjes groot. Voor zo’n slordige 60 euro heb je een verrekijker nodig. Wil je vooraan zitten dan moet je met 1500 euro al een stuk dieper in de buidel tasten. Thuis op de bank met vrienden, een goed whisky of een koel biertje is natuurlijk ook een prima optie! Hoe dan ook, noteer het maar vast in je agenda 21 december is Rico vs Badr 2019. Enjoy!

0