Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

10 apps die je sexleven zullen verbeteren

Posted on

Als het meest opwindende in je slaapkamer een nieuwe Playstation is, is het tijd om de boel wat spannender te maken. App ontwikkelaars zijn namelijk hard aan het werk geweest om jouw sexleven een boost te geven. We hebben 10 van de beste geselecteerd, dus leg die gamecontroller en weg begin op de juiste knoppen te drukken!

NAUGHTY SEX TRACKER

Voordat je op nieuwe avonturen gaat in de slaapkamer, gebruik je de Naughty Sex Tracker om te meten waar je nu staat. De app is beschikbaar op iOS en gebruikt de ingebouwde HealthKit van Apple om automatisch gegevens over elke seksuele ontmoeting te lezen en op te slaan, inclusief het wanneer, waar en hoe lang van elke sessie, en je kunt zelfs de rendez-vous beoordelen.

Beschikbaar op iOS, gratis.

DIRTY GAME

Denk ‘Truth or Dare’ op Viagra. De Dirty Game-app begint met het stellen van een aantal redelijk terughoudende vragen zoals ‘Wat is je meest sexy eigenschap?’ Daarna worden de vragen echter al snel uitgebreid met flirten, romantiek, voorspel en seks, via verschillende taken die als voorspel kunnen worden gebruikt. Beschikbaar op iOS, gratis.

DESIRE

Desire is een app waarin je punten verdient door je partner uit te dagen voor een aantal van de 33.000 uitdagingen in categorieën zoals ‘buiten’ en ‘fantasie’. Dus als jij en je partner wel een shotje avontuur kunnen gebruiken, download dan vooral deze app. Beschikbaar op iOS & Android, gratis.

je sexleven zullen verbeteren

KINDU

Een partner vragen naar haar fantasieën en verlangens kan ongemakkelijk zijn, in het slechtste geval ronduit pijnlijk. Kindu wil dat gesprek redden door twee gebruikers naar links of rechts te laten swipen, oftewel ‘laten we het doen’ of ‘nooit in een miljoen jaar’. Het is eigenlijk Tinder voor gevorderden. Beschikbaar op iOS, gratis.

SEX POSITIONS 3D

Open een wereld van nieuwe standjes en verwissel de alledaagse sex voor iets smaakvoller met Sex Positions 3D. De app bevat honderden voorbeelden van ‘sexercises’ die zowel je ledematen als je verbeeldingskracht zullen strekken. Er is zelfs de mogelijkheid om helemaal naakt te gaan terwijl je een 3D-bril draagt en tips krijgt. Beschikbaar op iOS, gratis.

POCKET KAMASUTRA

Voor elke seksuele avonturier die op zoek is naar meer bewegingen, klinkt het krijgen van tips van de Kamasutra als een goed idee. Maar boeken in bed zijn meestal niet sexy. Met deze app kun je bijhouden wat je hebt geprobeerd en leuk vond, en dienovereenkomstig nieuwe standjes voorstellen om de zaken in bed spannend te houden. Beschikbaar op iOS, gratis.

PILLOW

Deze app geeft sexy audiosuggesties over wat je jezelf en met elkaar kunt doen; zie het als een navigatiesysteem voor in bed.  Beschikbaar op iOS, gratis.

3NDER

Er is het stimuleren van je geslachtsdrift en dan is er 3nder. Als je klaar bent om naar het volgende niveau te gaan, werkt 3nder op dezelfde manier als Tinder, waardoor je door gewillige deelnemers kunt swipen om een ​​trio te hebben. Beschikbaar op iOS & Android, gratis.

10 apps die je sexleven zullen verbeteren

LOVELY

Namen kunnen bedrieglijk zijn, en deze is allesbehalve ‘lovely’. De app bestaat uit een slimme vibrator en beweert sterkere erecties, langer vrijen en stimulatie voor haar te geven. Bovendien registreert de app gegevens, leert hij wat je wel en niet leuk vindt en stuurt hij voorgestelde seksposities op basis van de uitkomst.

WEVIBE SYNC

Seksspeeltjes kunnen er soms voor zorgen dat een persoon zich buitengesloten voelt. Gelukkig is WeVibe een app waarmee je overal ter wereld een vibrator kunt bedienen. Oké, het moet de vibrator zijn die met de app is verbonden, maar als dat eenmaal is gelukt, pas je het ritme en de snelheid aan via de bedieningselementen op het scherm of met je stem. Lange afstandsrelaties zijn een stuk interessanter geworden. Beschikbaar op iOS en Android

0