Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Welke typen onderbroeken vinden vrouwen het meest sexy?

Posted on

Als je je elke ochtend aankleedt, moet je ondergoed aantrekken. En ondanks wat je misschien denkt, moet dat ondergoed net zo fashionable zijn als de kleding die je eroverheen aan hebt. Maar wat een stijlvolle onderbroek is, is discutabel, afhankelijk van wie je het vraagt. Omdat vaak de enige persoon die je in dat ondergoed ziet de vrouw is waar je van houdt, hebben we verschillende vrouwen gevraagd wat voor soort mannen ondergoed ze het aantrekkelijkst vinden… Tijdens dat onderzoek gingen we wat dieper in op zaken als pasvorm, patroon en hoe onthullend ze zouden moeten zijn. Wanneer je op zoek bent naar nieuwe onderbroek, zul je zien dat er aardig wat verschillen zijn in zowel pasvorm en design maar ook zeker in prijs. Wanneer je een goede prijs wilt, zul je op zoek moeten gaan naar een goede heren boxers sale. Zorg ervoor dat je voordat je ingaat op een goede sale prijs, dat je weet wat je wilt hebben en welke onderbroeken of boxers aansluiten op jouw wensen. Hieronder helpen we je wat verder op weg met de verschillende mogelijkheden. 

Boxershorts met strakke pijpen worden beschouwd als de klassieke, de niet al te gekke, niet al te opzichtige optie wat betreft onderkleding voor een man. Het blijkt dat vrouwen de voorkeur geven aan patronen in plaats van effen kleuren. Maar wees gewaarschuwd: wees voorzichtig met hoe schattig die patronen kunnen zijn, de boxershort moet niet overkomen als een kinderonderbroek .

Boxershorts met strakke pijpen hebben worden vervaardigd van de stof van een slip, maar hebben wel langere pijpen dan een slip.  Ze bieden meer ondersteuning en omdat ze strakker zijn, pronken ze meer met de vorm van een man, iets dat vrouwen noemden als hun favoriete aspect van de stijl. Vrouwen houden van het slanke silhouet en naast patronen ook van donkere kleuren.

Waarom vrouwen van boxershorts met strakke pijpen houden:

  • Boxershorts zorgen ervoor dat mannen er gespierder uitzien. Het is ook wat mannen dragen in veel advertenties voor vrouwen
  • Boxershorts met strakke pijpen zijn sexier dan wijde boxers
  • Boxershorts zijn als het Goudlokje van mannenondergoed. Niet te strak, niet te los. Precies goed.
  • Boxershorts met strakke pijpen laten de billen en dijen er geweldig uitzien. 

Sommige vrouwen hebben de indruk dat de dijspieren van mannen meer uitgesproken te zien zijn in boxershorts. Dit komt omdat ze mooi rond de heupen zitten en zich halverwege de dij uitstrekken, waardoor de contouren van de benen van een man naar voren komen. Sommige vrouwen beschreven ze zelfs als “mannelijker” dan slips.

Een ander voordeel van boxershorts is dat er geen lijnen zijn en ze met elk type broek kunnen worden gedragen. Niet te strak, niet te los. Precies goed.

Vinden vrouwen slips sexy?

“Tighty-whities” maken een comeback nu retrostijlen opnieuw populair worden en jonge mensen op zoek zijn naar een meer vintage uitstraling. Slips hebben een klassiek element dat onmiskenbaar sexy is als het correct wordt gedragen. Vele vrouwen zijn geen fan van tighty-whities. De meeste mannen scheiden hun kleuren niet in de was en de witte kleur kan andere kleurstoffen absorberen. 

Slips zijn de voorkeursstijl voor mannen die in vorm zijn en zich op hun gemak voelen met hun seksualiteit. Ze laten je kont er geweldig uitzien. Het is natuurlijk duidelijk dat bij fitte mannen al het ondergoed er goed uitziet – het maakt niet uit of ze boxers of slips dragen. 

Om er zeker van te zijn dat we elke basis bedekten, vroegen we de vrouwen of het voor hen uitmaakte hoe het lijf van een man eruit ziet in zijn ondergoed. De antwoorden waren afstandelijk, maar niemand stond erop ‘alles’ in één oogopslag te zien. Alle vrouwen wilden graag een hint zien van wat er achter de stof zit, maar niets te vulgair. Verrassend genoeg gingen de meeste reacties over de kont!

0