Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Lekker sturen in je schone kostbare bolide

Posted on

Zuinig op je auto 

Je kent het vast wel: je koopt een andere auto, nieuw of tweedehands, en de eerste maanden ben je er ontzettend zuinig op. Elk vieze veeg en elke oneffenheid moet van je wagen afgewassen worden alsof het ding anders radioactief besmet is. Niemand mag met z’n modderpoten je auto betreden en elk snoeppapiertje mag zijn laatste rustplaats never nooit vinden op de mat tussen de pedalen. Je auto is heilig en bijna belangrijker dan je partner… Bijna. Toch?

Je auto reinigen uitbesteden 

Maar na een paar maanden, misschien zelfs weken, komt de klad er een beetje in. Je wordt wat gemakkelijker en ook schappelijker naar je reisgenoten toe. Dat beetje stof op het dashboard valt eigenlijk amper op. Je vindt het allang best zolang de buitenkant maar door een ringetje te halen is. Het hangt ook een beetje van je persoonlijkheid af natuurlijk. De ene man is wat chaotischer dan de andere. Sommigen kerels houden wel van wat georganiseerde chaos, terwijl andere mannen hun hele hebben en houden schoner houden dan een operatiekamer. Maar vroeg of laat wil je graag je heilige koe schoon en netjes hebben. En het mooie aan dat tijdrovende klusje is: je auto reinigen hoef je niet zelf te doen!

Auto Detailing 

Dus zelf in de weer gaan met een poetslap en een spuitbus schoonmaakmiddel is niet nodig. Zeker als je eigenlijk nog nooit eerder je interieur van je auto hebt schoongemaakt weet je niet goed hoe je het aan moet pakken. Daar is het moment om een professional in te schakelen. De mensen van Rijfrisjes weten precies wat ze doen en gaan aan de slag om jouw auto weer tiptop in orde krijgen. Hun Auto Detailing service beperkt zich niet alleen tot het interieur, maar desgewenst wassen zij ook het exterieur van je wagen en halen ze kleine krasjes en dergelijke uit je lak.

Rijfrisjes neemt werk uit handen 

Je kunt zelf bepalen hoe het wasprogramma er uitziet. Kies uit vijf verschillende pakketten en de daarbij behorende reinigingstijden. Wil je de ultieme ervaring voor je auto? Kies dan voor de Full Detail (Ceramic Coating), waarbij je een jaar garantie krijgt op de keramische coating. Wist je dat een schone auto, aan de buitenkant, zorgt voor minder rijweerstand? Scheelt je toch weer een aantal liters brandstof elke maand.

Het hangt ervan af hoeveel kilometers je maakt wat de frequentie van reinigen wordt in de toekomst. Maar weet dan; je brengt heel wat tijd door in de auto, dus dan moet deze schoon zijn. Je bed ziet er ook schoon en netjes uit.

Bedenk ook dat het maar een kleine investering is om je auto professioneel te laten reinigen. Als je het zelf doet ben je misschien een hele dag bezig. Die tijd kun je dan beter besteden aan je werk. Met een dag noeste arbeid verrichten verdien je meer geld dan dat je uitgeeft aan het laten reinigen van je strijdkar van Ben Hur.

0