Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Van Bommel; schoenen voor mannen met smaak!

Posted on

Van Bommel is een merk van herenschoenen dat maar liefst sinds 1734 bestaat. Het is al negen generaties een echt Nederlands familiebedrijf. Typisch voor Floris van Bommel zijn de klassieke herenschoenen. Naast het grote aanbod tijdloze schoenen, pakt het merk ook elk seizoen met enkele vernieuwingen uit.

Aanvankelijk produceerde van Bommel zowel schoenen voor dames als voor heren. Later is het bedrijf zich exclusief beginnen toeleggen op schoenen voor heren. De man staat bij van Bommel echt in het middelpunt.

Klassiek en tegelijk modieus

Het handelsmerk van de herenschoenen is de klassieke en tegelijk modieuze uitstraling. Het zijn schoenen van een bijzonder hoogstaande kwaliteit. Dit laat zich merken in het volledige productieproces en de keuze van alle materialen. Niet voor niets is van Bommel hofleverancier. Dit keurmerk is niet voor iedereen weggelegd.

De klassieke herenschoen vormt de hoeksteen van de collecties van van Bommel. Het begrip klassiek gaat bij van Bommel met zijn tijd mee. Het “signature piece” is de leren veterschoen die je bij je driedelig pak draagt. Maar van Bommel maakt bijvoorbeeld ook kleurrijke sneakers die perfect matchen met een casual spijkerbroek. Van zakenman tot young professional, iedereen is stijlvol gekleed met schoenen van Floris van Bommel. Ook interessant om weten is dat je herenschoenen in verschillende breedtes vindt. Zo kiest elke heer de schoen met de perfecte pasvorm. De maten gaan van 38 tot 49, dus ook wat de grootte betreft, komt iedereen aan zijn trekken.

Trendsetter voor sneakers en instappers

Het aanbod herenschoenen is heel veelzijdig. De instappers bijvoorbeeld zijn een echte allrounders. Ze zijn eenvoudig en comfortabel aan te trekken en zitten als gegoten rond je voet. Gemaakt uit premium leer of suède, hebben ze meestal klassieke kleuren. Hoewel deze instappers een sportieve touch hebben, draag je ze ook met flair in de zakelijke context, bijvoorbeeld met een wollen broek en colbert.

Ook wat sneakers betreft, is van Bommel een trendsetter. Ze zijn comfortabel, zoals je van sportieve schoenen mag verwachten, maar hebben een op en top eigentijdse vormgeving. De sneakers ademen kwaliteit en klasse uit, waardoor het helemaal niet vreemd is als je ook deze schoenen met een klassieke outfit combineert.

De hele dag door een comfortabel gevoel met van Bommel schoenen

De veterschoenen zijn echte modeklassiekers. Het is een zeer veelzijdige schoen. Voor elk type voet vind je bij van Bommel een veterschoen die perfect past en een comfortabel gevoel geeft. Ze zijn gemaakt van het soepelste leer en hebben originele kleuren. Ze vallen zoals op door hun bijzondere details, maar bijvoorbeeld ook door mooie prints.

Last but not least is er bij van Bommel schoenen ook een grote keuze veterboots. Met deze veterboots maak je ook een echte statement. Ze zijn stoer, sportief en klassiek tegelijk, waardoor je als man een veelzijdige look krijgt.

Van Bommel evolueert mee met de tijd

Kortom, van Bommel is een Nederlands merk dat al twee eeuwen mee evolueert met zijn tijd, maar op geen enkel moment aan kwaliteit inboet.

0