Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Top 10 bestemmingen in de Verenigde Staten

Posted on
De Verenigde Staten zijn een droombestemming voor velen onder ons. Het hele continent spreekt dan ook tot de verbeelding met een overvloed aan natuurlijke bronnen. Op gebied van cultuur en gewoontes zijn Amerikanen ook iets anders dan Europeanen. Overvloed en plezier zitten vast verweven in de Amerikaanse cultuur. Voor wie niet goed kan kiezen waar naartoe in dit immense land, stelden we een top 10 bestemmingen in de Verenigde Staten op. Dit zijn onze favorieten!

Grand Canyon

Op nummer 1 in de top 10 bestemmingen in de Verenigde Staten staat de coolste en meest bezochte canyon ter wereld, de Grand Canyon. Met spectaculaire vergezichten is de regio perfect voor een road trip. Je kan er ook je adrenalinepeil doen stijgen in een rubberbootje op een schuimende rivier. Raften is één van de populairste activiteiten.

Death Valley

Death Valley heeft een zeer extreem klimaat en is een uitdaging voor iedereen die een beetje zin in avontuur heeft. Het rotsachtige terrein heeft iets buitenaards en trekt bezoekers van over de hele wereld. Wil je echt de grenzen van je comfort zone aftasten, dan kan je er ook een kampeertrip doen.

Las Vegas

De aantrekkingskracht van Las Vegas hoeven we waarschijnlijk niet uit te leggen. Het beruchte gokparadijs in het midden van de Mojave woestijn is een favoriet onder Amerikaanse bevolking en toeristen. Las Vegas staat bekend om zijn gokcultuur, lekker eten en natuurlijk: het nachtleven.

New York

Metropool New York is een miljoenenstad die vermoedelijk op iedere bucket list prijkt. De stad die nooit slaapt, heeft voor ieder wat wils en is een paradijs voor toeristen. Goedkoop is de stad niet, maar laat dat je niet tegenhouden om een legendarische citytrip naar New York te plannen.

Nashville

Whiskey, country muziek en een extreem Amerikaans gevoel… Dit alles kan je vinden in Nashville, de stad van de indie muziekcultuur. In Nashville kan je op iedere avond van de week een live optreden bijwonen in één van de vele stage bars in de stad. Beginnende muzikanten verhuizen vaak naar deze stad in de hoop het te maken als muzikant.

Miami

De beste stranden in de Verenigde Staten vind je in Miami. Nadat je de hele dag in de zon op het strand hebt doorgebracht, kan je je avonden vullen met legendarisch hiphop feestjes of een bezoek aan één van de vele stripclubs in Miami.

New Orleans

New Orleans ademt de Creoolse geschiedenis en de stad heeft een heel andere vibe dan de meeste andere steden in de Verenigde Staten.

Memphis

Je bent niet de de Verenigde Staten geweest als je niet het Memphis van Elvis Presley hebt bezocht. De stad van blues, soul en rock n roll is een absolute must voor muziekliefhebbers en cultuur fanaten.

Niagara Falls

De Niagara watervallen konden zeker niet ontbreken in onze top 10 bestemmingen in de Verenigde Staten. Ze behoren tot de grootste watervallen ter wereld met een debiet van 2400 kubieke meter water per seconde.

Montana

Montana is eerder een staat dan een stad. Er zijn verscheidene bestemmingen in Montana die interessant zijn. Met haar locatie aan de rand van de Rocky Mountains, heeft de staat een prachtig aanbod aan prachtige vergezichten over de bergen. En niet minder belangrijk, in Montana kun je leren laarzen aantrekken en cowboy spelen zonder uit de toon te vallen!

0