Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Met een zomer vol festivals op de planning is de juiste gehoorbescherming een must!

Nu de zomer eraan komt, breekt ook het festivalseizoen in alle hevigheid los. Het ene festival volgt en ander festival op en wil je alle festivals af, dan ben je elk weekend wel onder de pannen. Muziek staat op de meeste festivals centraal. Of het nu gaat om een festival waar live bands optreden of een dancefestival, voor iedereen zit er wel een favoriete festival tussen. Festivals kunnen mede door de vele drank en weinig slaap een aanslag op het lichaam zijn. Een goede voorbereiding hoort daarbij. Bij de standaard uitrusting voor festivalweekends horen tegenwoordig ook goede festival oordopjes.

Houdt je gehoor in de gaten

Slechthorendheid was vroeger iets wat enkel bij ouderen voor kwam. Als jongeren slechthorend of doof waren, dan was dit een gevolg van een lichamelijke afwijking. Tegenwoordig is dit heel anders. Steeds meer jongeren krijgen last van slechthorendheid. Overduidelijk kan de oorzaak gevonden worden in het gebruik van de moderne koptelefoons en oordopjes, maar ook in het uitgaansleven. In discotheken staat de muziek behoorlijk hard en je oren worden voortdurend aan een veel te hoog aantal decibellen blootgesteld. Ook op festivals is dit het geval. Nu zal dit per festival verschillen, maar ga je een heel weekend naar een festival, dan hebben je oren behoorlijk te lijden. Festival oordopjes zijn dan ook geen overbodige luxe. En je hoeft tegenwoordig ook niet meer bang te zijn dat je een uitzondering bent. Steeds meer mensen dragen tijdens een festival oordopjes om hun oren te beschermen.

Goede oordopjes een must

Welke soort oordopjes moet je nu tijdens een festival dragen? Je wilt natuurlijk wel genieten van de muziek en horen wat er allemaal wordt gezegd. Gelukkig zijn er dan de speciale festival oordopjes. Deze oordopjes zijn in allerlei kleuren of kleurloos verkrijgbaar, zodat oordopjes ook nog eens een hippe accessoire worden. Deze huidige generatie oordopjes zijn dusdanig goed dat je voldoende muziek hoort en je ook gesprekken gewoon kunt volgen. Toch worden je oren beschermd tegen harde bassen en een overmatige aantal decibellen.

Allerlei soorten oordopjes

Bij FestivalSupply koop je alles op het gebied van wat je nodig hebt op een festival. Zo ook mooie en hippe festival oordopjes. Mogen mensen wel zien dat je oordopjes draagt? Ga dan ook voor hip en kies mooi fel gekleurde oordopjes. Ben je wat bescheidener en hoeft niemand te zien dat je oordopjes draagt? Ga dan voor de transparante oordopjes. De meest oordopje passen zich automatisch aan, aan je gehoorgang en je zult geen last hebben van jeuk. Met veilige oordopjes kom je na een festivalweekend weer thuis met onbeschadigde oren.

0