Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Hoge golven trotseren aan de Franse kust

Posted on

“The sky is the limit” – Surfen Frankrijk

Wil jij wel eens een keertje ervaren wat het is om te surfen, mee met de golven en één met de zee? Dan is Frankrijk the place to be voor zowel beginners als zij die reeds jaar en dag de golven trotseren, hoge golven Frankrijk gegarandeerd. 

‘ Surfen Frankrijk ‘ is ongetwijfeld een veelgezochte zoekterm in google. Wat wil je nu? De hele dag puur genieten van de zon op je gezicht, de zee onder je plank en het zand tussen je tenen. Zomaar het eeuwige vakantiegevoel kunnen ervaren. 

‘t Zuiden – Surfen Zuid-Frankrijk

Zoals velen al weten heeft het zuiden van Frankrijk ongelofelijk veel te bieden. Biaritz en Mimizan staan gekend als de mooiste surfplekken van het zuiden. Zowel de bevolking als de toeristen ademen er een heuse surfers mentaliteit. Deze plekken staan erg gekend om hun talloze surfbars, surfwinkels & surfcampings. 

Zoek het niet te ver – Surfen Normandie

Maar mispak je niet, de hoge golven Frankrijk zijn niet enkel te vinden in het zuiden van het land. Ook in het noorden met name Normandië zijn er geweldige surf spots te vinden, welke nog een stukje dichter bij huis zijn, perfect mogelijk om een aantal dagen heen te gaan. Hier zijn Étratat, Wimereux en Yport erg gekende plekken om te surfen. Met golven van alle verschillende formaten, dus ideaal voor zij die voor de allereerste keer op een plank staan en zij die meer gevorderd zijn. Zet ‘ Surfen Normandie ‘ alvast bovenaan je bucketlist, want het zal meer dan de moeite waard zijn. 

surfcamping in Frankrijk

De volledige beleving – Surfcamping in Frankrijk

Dompel je je graag volledig onder in het surfers leven, dan kan je verblijven op een surfcamping in Frankrijk. Na een dagje surfen samen lekker uitblazen op de camping, met een hapje en drankje, onder de sterrenhemel in leuk gezelschap. Klinkt toch als de perfecte getaway? 

Ga je niet graag alleen op vakantie of vind je niet meteen het ideale reisgezelschap? Via verschillende organisaties kan je zowel je surfvakantie als het verblijf op de camping doen in groep. Sfeer en plezier gegarandeerd. 

0