Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Leuke ideeën voor het organiseren van een “boys night”

Posted on

Wat maakt een geweldige avond met vrienden zo geweldig? Het antwoord is simpel: goede vrienden, lekker eten en veel lachen. Het maakt niet uit wat je doet of waar je heen gaat. Het enige dat telt zijn betrokken mensen. Er zijn veel manieren om van de tijd met je vrienden te genieten, of je nu thuis een film kijkt, videogames speelt, een het lekkerste bbq vlees bereidt of een voetbalwedstrijd kijkt. Lees snel verder voor meer leuke ideeën voor de beste “boys night.”

Kook samen

Of het nu gaat om samen koken of alleen lekker eten, samen genieten van een diner is een fantastisch idee voor een mannenavond. Wie houdt er nu niet van eten? Uiteraard hangt het af van de mogelijkheden en misschien is het niet het beste idee om met zijn allen uitgebreid te gaan koken, maar een schotel gourmet vlees is zo besteld. Barbecueën is natuurlijk ook perfect voor een mannenavond. Samen met een biertje rond de bbq verhalen uitwisselen terwijl je geniet van een lekkere maaltijd.

Video games spelen

Het spelen van videogames is altijd een populair tijdverdrijf op mannenavonden. Het is een geweldige manier om een ​​band met je vrienden op te bouwen, en het is erg leuk om samen competitief bezig te zijn. Bovendien zijn er zoveel verschillende spellen om uit te kiezen dat iedereen iets leuks kan vinden. Als je op zoek bent naar ideeën om de nachtelijke gamesessie van je volgende mannenavond nog beter te maken, bekijk dan de onderstaande tips.

Zorg ervoor dat je genoeg games hebt om iedereen bezig te houden. Houd hapjes en drankjes bij de hand. Speel games waar iedereen van kan genieten. Neem pauzes wanneer dat nodig is. Zorg ervoor dat het game volume niet te hard staat zodat mensen kunnen praten. Als je op een Playstation speelt, zorg er dan voor dat je genoeg controllers hebt om samen te spelen. Als je games zoals FIFA speelt, probeer dan af te wisselen met één game per avond voor elke persoon in je vriendengroep, het wordt saai als dezelfde mensen elke keer winnen. 

Samen een sportwedstrijd kijken

Als je een tv met groot scherm en een comfortabele bank hebt, waarom nodig je je vrienden dan niet uit om naar een grote sportwedstrijd te kijken? Er zijn weinig dingen leuker dan met vrienden naar sport kijken. Neem even de tijd om na te denken over welke sport je graag wilt zien. Is er een specifiek team of speler die iedereen steunt? Je moet er ook over nadenken of je als een groep wilt kijken of je wilt opsplitsen in verschillende kamers. Zodra iedereen is gearriveerd, pak je wat hapjes en drankjes en maak je je klaar voor een spannende wedstrijd. Een wedstrijd van het Nederlands elftal is natuurlijk altijd leuk om naar te kijken, maar het kan ook een MMA wedstrijd zijn, of als je wat meer rust wil, dan kan een klassieke wielerwedstrijd leuk zijn om op te zetten.

Cocktails mixen

De meeste mannen hebben een favoriete alcoholische versnapering die ze drinken als ze uitgaan of als ze thuis of bij vrienden rondhangen. Waarom mix je niet wat cocktails samen om op zoek te gaan naar nieuwe favorieten? Het is veel gemakkelijker dan je zou denken om verschillende drankjes te maken, en het zorgt voor een leuke ervaring. Als je wat inspiratie nodig hebt, kijk dan online naar smakelijke cocktail recepten. Je kunt je vrienden ook vragen welke drankjes ze graag maken als ze alleen zijn, de kans is groot dat je veel geweldige ideeën opdoet en dat je wat van elkaar kunt leren!

0