Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De ster van de lunch: gepersonaliseerde broodtrommels

Posted on

Je wilt als school natuurlijk dat je leerlingen zich thuis voelen op school. Het is belangrijk dat ze zich welkom en gewaardeerd voelen. Wat is er nu leuker dan een gepersonaliseerde broodtrommel om dat gevoel te creëren? Door broodtrommels te bedrukken met het logo van jouw school en deze uit te delen aan de leerlingen, zorg je niet alleen voor een warm en welkom gevoel, maar je creëert ook nog eens extra naamsbekendheid voor de school.

Er zijn tal van redenen waarom gepersonaliseerde broodtrommels een goede keuze zijn voor jouw school. Hieronder sommen we een aantal voordelen op:

  • Leerlingen zullen zich speciaal en gewaardeerd voelen door de school;
  • De gepersonaliseerde broodtrommels zorgen voor extra naamsbekendheid;
  • Het is een leuke manier om te laten zien dat je als school betrokken bent bij het welzijn van de leerlingen;
  • Het stimuleert gezond eten.

Hoe werkt het?

Het bestellen van gepersonaliseerde broodtrommels is heel eenvoudig. Je kunt verschillende soorten broodtrommels uitkiezen en deze vervolgens laten bedrukken met het logo en de kleuren van jouw school. Vervolgens kun je de broodtrommels uitdelen aan de leerlingen.

Het is aan te raden om een leuke en creatieve presentatie te maken wanneer je de broodtrommels uitdeelt. Zo maak je er een feestelijk moment van en zorg je ervoor dat de leerlingen zich echt welkom voelen op school.

Waar kan ik gepersonaliseerde broodtrommels bestellen?

Er zijn verschillende bedrijven die gepersonaliseerde broodtrommels aanbieden. Je kunt bijvoorbeeld terecht bij BudgetGift.nl. Hier kun je kiezen uit verschillende soorten broodtrommels en vervolgens kun je deze laten bedrukken met het logo van jouw school.

Tot slot,

Door broodtrommels te bedrukken met het logo van jouw school en deze uit te delen aan de leerlingen, creëer je niet alleen extra naamsbekendheid, maar stimuleer je ook nog eens gezond eten en laat je zien dat je betrokken bent bij het welzijn van de leerlingen. Het is een relatief goedkope manier om als schoolteam iets terug te doen voor de leerlingen en ze zich nog meer thuis te laten voelen in school. Laat vandaag nog broodtrommels bedrukken met het logo van jouw school! 

0