Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Op zoek naar een nieuwe vloer? Laminaat is de beste keuze!

Posted on

Wanneer je een nieuwe vloer kiest kom je er al snel achter dat er heel veel verschillende mogelijkheden zijn. Laminaat is dan vaak een populaire keuze, en dat is eigenlijk wel logisch. Bij een nieuwe laminaatvloer heb je de keuze uit veel verschillende maten en kleuren, dus genoeg keuze. In deze blog vertellen we je graag meer over de voordelen en mogelijkheden van laminaat.

Ruime keuze aan kleuren

Er zijn een tal aan kleuren die je kan kiezen als het neerkomt op laminaat. Wil je een robuust karakter? Kies dan voor antraciet, een vloer in de kleur antraciet valt namelijk met alle kleuren te combineren. Wil je liever een lichtere kleur? Kies dan voor wit of beige, dit past bij elk interieur door de intense warme kleuren. De kleuren van het laminaat zijn beschermd tegen verkleuren door middel van een beschermende toplaag. Zo blijft de vloer ook na de zomermaanden mooi.

Verschillende soorten laminaat

Laminaatvloeren zijn enorm veelzijdig, zijn eenvoudig zelf te leggen en sommige zijn zelfs waterbestendig. Wist je ook dat er een scala aan mogelijkheden is wat betreft designs? Zo is het beschikbaar in een extra brede variant, met een v-groef of zelfs van vinyl. Als je voor vinyl kiest heb je een stevige optie van meerdere lagen, die nauwelijks te onderscheiden valt van hout. Eigenlijk is alles wat je wilt wel mogelijk. 

Goedkope keuze

In vergelijking tot andere materialen is laminaat erg goedkoop. Niet elk type laminaat kost natuurlijk evenveel, maar je bent nooit duur uit. Laminaat is tegenwoordig ook van een dusdanig hoge kwaliteit dat er nauwelijks verschil met echt hout valt te zien. Dit heeft te maken met sterke technologische ontwikkelingen op printgebied.

Laminaat kopen?

Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden van een vloer van laminaat? Bij Bebo Parket ben je aan het goede adres. Er is een zeer ruim assortiment met zeer betaalbare oplossingen voor vloeren. Ook werken ze met een laagste prijsgarantie, omdat ze hun laminaat in eigen beheer produceren. Zo krijgt de klant altijd de laagst mogelijke prijs. Als je advies nodig hebt staat er altijd een enthousiaste medewerker medewerker klaar om je hierbij te helpen.

0