Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Help! Het jubileum van mijn ouders komt eraan!

Posted on

Over twee maanden zijn je ouders 20 (of meer) jaar getrouwd. Aan jou en je broers en zussen de taak een onvergetelijk feest te organiseren. Dit is de eerste keer dat je dit moet doen en zoals je opgemerkt hebt is dit nog best lastig. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden en tegelijkertijd wil je je ouders ook een fijne tijd geven met al hun dierbaren. 

Planning 

Voordat je mensen gaat uitnodigen, is het belangrijk dat je een goede planning maakt. In deze planning noteer je de datum, de locatie, de taakverdeling en meer. Vergeet ook niet als eerst een budget op te stellen. Vanuit het budget kun je verder werken aan de planning. Het zou natuurlijk zonde zijn als je halverwege bezig bent en het budget op is. 

Wanneer je dit samen organiseert met je broers en zussen, is het belangrijk dat je een overzichtelijke en eerlijke taakverdeling maakt. De een is beter in het uitkiezen van de perfecte locatie en de ander is beter in het bestellen van de taart en uitnodigingskaarten. 

Ook moet je niet vergeet rekening te houden met personeel huren. Denk hierbij aan een catering voor eten en drinken de gehele avond. Wanneer je op locatie aankomt wil je zeker weten dat je je jassen op een veilige plek kunt achterlaten en voor de decoratie en interieur heb je misschien extra hulp nodig. Daarnaast kun je geen feest geven zonder een goede dj en een fotograaf die alle momenten vastlegt. 

Cadeau

Bij een feest hoort een cadeau. Ook wanneer het, het jubileum is van je ouders. Er zijn een tal aan cadeaus die je kunt verzinnen hiervoor. Wanneer je met je ouders woont weet je vaak al wat ze nodig hebben. Is dit niet het geval? Dan moet je zelf op zoektocht gaan. Wil je ze een gezamenlijk cadeau geven zoals een weekendje Parijs? Dat kan! Online kun je veel deals vinden waar je niet te veel geld aan kwijt bent. Je kunt ook kiezen voor een cadeau die ze beide kunnen dragen en lang mee kunnen doen. Denk bij je moeder aan een Cluse horloge die ze kan combineren met allerlei outfits en voor je vader zijn er ook een hoop herenhorloges waar je uit kunt kiezen. Weet je niet zeker welk horloge ze leuk vinden? Deel een aantal opties en laat ze zelf of voor elkaar kiez

0