Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De sportieve chronograaf voor stoere mannen

Posted on

Feel in control met de Prisma Master

Jij als man met ambitie wil een serieuze klok om je pols die jouw imago versterkt. Met de Prisma Master kun je voor de dag komen. Deze sportieve chronograaf mag gezien worden. Nou ja, je kunt hem ook niet snel over het hoofd zien.

prisma-sportieve-chronograaf-watch-herenhorloge-rosegold-men-P1327-horloge (1)

Statement watch

Met een diameter van 45 mm kun je niet om deze eye-catcher heen.  De opvallende wit met zwarte wijzerplaat wordt omringd door een rosé gouden, blauwe of zwarte bezel. Een oranje secondewijzer zorgt voor een speels kleureffect. Vaak zie je dat sportieve horloges zijn uitgevoerd in felle kleuren en met een NATO of siliconen band. Daarom gaat Prisma de uitdaging aan door een sportieve chronograaf op de markt te brengen met metalen band en rustige kleuren. Naar onze mening met succes!

prisma-watch-sportive-chronograph-horloge-rosegold-sportieve-hronograaf (1)

Maar hoe zit het dan met het draagcomfort? Ondanks de onbescheiden maat van het uurwerk draagt het horloge heel comfortabel. De dikke milanese horlogeband houdt het horloge perfect op zijn plaats en is precies op jouw maat af te stellen.

prisma-watch-heren-horloge-rosegold-sportieve-chronograaf (1)

Waar voor je geld

Dat het horloge er stoer uitziet is een ding, echter moet het ook van kwaliteit zijn. Prisma hanteert hoge kwaliteitsnormen en dat zien we ook terug in de Prisma Master. De edelstalen horlogeband is voorzien van een speciale coating om het stof- en corrosievrij te houden. Sowieso is het hele horloge volledig van RVS en uitgevoerd met krasbestendig saffierglas. De waterdichtheid van 10 ATM garandeert zorgeloos zwemmen. Stylish het water in dus! Gebruik de stopwatch-functie en breek records. Compleet met dag, datum en 24-uurs indicatie is het echt een compleet horloge. En dat hadden we ook niet anders verwacht van dit topmerk.

Uitgebreid assortiment herenhorloges

De Prisma Master is slechts een van de topmodellen van dit oer-Hollandse horlogemerk. Al sinds 1948 produceren ze horloges die tot de verbeelding spreken. Vul jouw collectie horloges aan met de modellen van Prisma. Of je nu op zoek bent naar een klassiek, sportief of minimalistisch horloge. Het uitgebreide assortiment herenhorloges biedt voor ieder wat wils.

0