Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

De 10 beste Netflix series van het moment

Als je Netflix hebt, heb je het vast al een keer ervaren: er is zoveel keuze op Netflix, dat het soms lastig is om te kiezen uit de vele leuke series die deze videodienst ter beschikking stelt. Om je te helpen de juiste keuze te maken uit het grote aanbod, hebben we de 10 beste Netflix series van het moment voor je op een rijtje gezet.

1. When They See Us

Een gave en spannende Netflix serie die momenteel helemaal hot is, is de serie When They See Us. Deze absolute Netflix serie aanrader bestaat uit slechts vier afleveringen, waarin de spanning subtiel opgebouwd wordt. Centraal staat een tienergroep van vier jongeren met uiteenlopende achtergronden. Ze zijn veroordeeld voor verkrachting, maar feitelijk niet schuldig. Na jarenlang onterechte gevangenschap spant de groep een proces aan tegen de stad New York.

2. La Casa de Papel

Een spannende misdaadserie over een bankroof, waarna de politie de criminelen achterna gaat. Als je van spannende avonden houdt met een serie die je aandacht helemaal opslokt, zit je goed met deze topper!

3. Undercover

Undercover geldt ook als een van beste Netflix series van het moment. Deze Nederlands-Belgische Netflix-serie gaat over crimineel Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers, die geldt als een van de mondiaal grootste xtc-producenten. Geleidelijk wordt zijn drugsnetwerk door undercoveragenten geïnfiltreerd.

4. Black Mirror (5e seizoen)

Een andere absolute Netflix serie aanrader is Black Mirror, dat inmiddels in het vijfde seizoen is aanbeland. Het unieke van deze gave serie is dat de kijkers interactief kunnen bepalen hoe de serie verloopt. Over de precieze inhoud is nog niets bekend, maar spannend en interactief gaat het zeker worden!

5. Zone Blanche (2e seizoen)

De spannende thriller en misdaadserie Zone Blanche mag evenmin ontbreken in de top 10 Netflix series lijst. In een Franse dorpje lossen twee rechercheurs allerlei moorden op. Een garantie voor ultieme spanning!

6. The Missing (3e seizoen)

Als er één spannende Netflix serie is die je dit jaar niet mag missen, is het wel The Missing. Centraal staat rechercheur Julien Baptiste, die in steden als Parijs, Amsterdam en andere wereldsteden allerlei misdaden onderzoekt en probeert op te lossen.

7. Dark (2e seizoen)

In de bloedstollende serie Dark, een van de beste Netflix series van het moment, volgen we opnieuw Jonas, het bijzondere hoofdpersonage uit deze serie. Spanning en avontuur gegarandeerd in elke aflevering van deze topserie!

8. Suits (9e seizoen)

Inmiddels een klassieker en daarom onmisbaar in deze Netflix series lijst is de veelgeprezen serie Suits, met het duo duo Harvey Specter en Mike. Deze serie is behoorlijk verslavend, want de sublieme verhaallijn laat je niet snel meer los.

9. Designated Survivor (3e seizoen)

Een meer dan spannende Netflix serie uit onze Netflix series lijst is de spannende actieserie Designated Survivor. In dit 3e keer Kiefer Sutherland terug als President Tom Kirkman. Ook terug van weggeweest is La Monica Garret als geheimagent Mike Ritter. Houd je van actie, spanning en crimi’s, dan is deze serie een echte Netflix serie aanrader.

10. Mindhunter (2e seizoen)

De misdaadserie Mindhunter is ook een niet te missen topserie op Netflix. In de serie worden we meegezogen in allerlei misdaadzaken en krijgen we een inkijkje in de angstaanjagende gedachtegang van seriemoordenaars. Dit seizoen staan tientallen kindermoorden centraal die van 1979 tot 1981 in Atalanta werden gepleegd.

0