Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Coole reistassen, handig en styling op reis

Posted on

Op reis gaan is een hele onderneming, aangezien er heel wat bij komt kijken: de juiste vlucht boeken, die niet missen, zorgen dat je alle nodige spullen meehebt, enzovoort. Gelukkig zijn er tal van manieren om het inpakken, reizen en uitladen aangenamer te maken, en de keuze voor een leuke reistas is daar ongetwijfeld één van. De volgende coole reistassen maken het opbergen van je kledij en benodigdheden een waar plezier, en daarbij zorgen ze voor een ware styling op reis!

1. De Eastpak Transverz L Black backpack

Deze handige backpack met een inhoud van 80 liter is uitgerust met stevige wielen en twee aparte compartimenten. De vakken worden van elkaar gescheiden door middel van een ritssluiting en om spullen nog steviger vast te maken is er ook een interne compressieriem aanwezig. Je kan het volume van de tas verminderen met speciale gespen die aan de buitenkant bevestigd zijn.

Aan de voorkant van de reistas zit overigens nog een ritsvakje waar je bijvoorbeeld je paspoort of portemonnee in kunt opbergen. Het grote hoofdvak van de tas kan eenvoudig vergrendeld worden met een slot – zodat niemand met je waardevolle spullen gaat lopen!

reistassen

2. The North Face Base Camp Duffel reistas

De naam is niet het enige aan deze coole reistas dat verrassend is! In deze tas kan je immers ongelooflijk veel spullen kwijt wat hem de ideale kandidaat maakt voor lange reizen. Het volume van 95 liter bewijst dit dan ook. Maar ook voor kortere tochten is de tas geschikt, aangezien je het volume kan verkleinen met de vier compressieriemen. Het gevolg? Een compacte tas die al even stoer oogt als zijn grote variant. De duffel kan in de hand gedragen worden of op de rug met behulp van speciale handvatten. De reistas is daarbij waterbestendig en duurzaam dankzij het gebruik van stevige nylon!

eastpak-tranverz-l-double-denim-31

3. De Eastpak Transverz L Double Denim

De Eastpak Transvers L kan een inhoud aan van wel 121 liter en is daarmee één van de grootste reistassen die je kan vinden. De tas is uitgerust met stevige wielen en twee aparte compartimenten en ook in dit geval kunnen compressieriemen gebruikt worden om hem iets compacter te maken. Dankzij de aanwezigheid van extra ritsvakken vormt de bewaring en bescherming van waardevolle spullen – zoals je portemonnee, kleingeld en identiteitskaart – geen enkel probleem meer. Tenslotte kunnen alle vakken kunnen door middel van een stevig slot vergrendeld worden!

0