Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Check de officiële trailer voor het derde seizoen van La Casa de Papel

Posted on

De beste Spaanse serie is binnenkort terug op Netflix

La Casa de Papel, ook wel Money Heist, is één van de meest onverwachte successen op Netflix. De Spaanse serie deed het al heel goed in haar eigen land maar heeft internationaal heel veel successen geboekt nadat deze in haar volledigheid op Netflix geplaatst is. Of je nou Spaans spreekt of niet, de serie is zo goed dat je het niet erg vindt om continu de ondertiteling te moeten lezen. Na twee zeer succesvolle seizoenen moesten we een tijdje wachten op het derde seizoen van La Casa de Papel maar nu kan het aftellen beginnen. Je hebt je de afgelopen maanden waarschijnlijk suf gegoogled: La Casa de Papel seizoen 3 wanneer? Wij hebben het verlossende antwoord voor jou! Op 19 juli zal het derde seizoen van La Casa de Papel op Netflix geplaatst worden.

Maar om alvast in de sferen te komen van wat je kunt verwachten staat nu de La Casa de Papel seizoen 3 trailer online. 

Een kleine recap

De serie eindigde heel bijzonder en kreeg voor de overvallers een positieve wending. De overval is tegen beter weten in toch volledig geslaagd en de overvallers ontsnappen met miljoenen op zak. Een aantal mannen zijn gesneuveld, waaronder Moscow (de vader van de goedlachse Denver in een poging Tokio te beschermen) en Berlin (de broer van de professor). Of deze laatste echt is overleden is eigenlijk niet helemaal zeker. De scène uit de laatste aflevering van vorig seizoen waarin hij werd overhoopgeschoten vertelt ons van wel, maar ook hij komt voor in trailer van seizoen 3. Zal het hier gaan om een flashback of heeft Berlin het allemaal toch op miraculeuze wijze overleefd? 

Het vorige seizoen eindigde met Raquel, de detective die de gehele serie heeft geprobeerd de overvallers op te pakken, afreizend naar een Aziatisch eiland om de professor op te zoeken. En ja, je raad het al, de twee zijn verliefd op elkaar. Nadat Raquel ook uitgekotst werd op haar werk en haar supervisors geen vertrouwen meer hadden in haar is ze een typisch gevalletje geworden van ‘a good cop turned bad’ en sluit ze zich volledig aan bij #teamovervallers. 

De trailer

De trailer begint heel spannend. Nadat ze zich op internationale wateren bevinden en ze uit de gevarenzone zijn wordt er flink feest gevierd. Ieder gaat zijn eigen kant op. Rio en Tokio, het bijzondere en toxic liefdeskoppel, starten samen een leven op een onbekend eiland. Wanneer her gevaar dreigt kiest Tokio wéér voor haar zelf, vlucht en laat Rio ter plaatse stikken (een terugkerend patroon) en wordt Rio opgepakt, vastgehouden en gemarteld. Even later voelt ze zich toch schuldig en is ze ten einde raad waardoor ze beslist weer contact op te nemen met de Professor, de man die de hele overval heeft uitgedacht, opgezet en succesvol ten einde heeft kunnen brengen. De professor die nog al een ‘één voor alle, alle voor één’ mentaliteit heeft beslist dat Rio gered moet worden en dat dit alleen kan door het hele team weer op te trommelen en een nieuw bootcamp te organiseren. Dit keer niet met een overval als thema maar met het vrij breken van hun teamgenoot Rio.

De oplossing van de professor en de sleutel om dit te realiseren? Het bouwen van een raket? Que pasa? Precies, wij snappen het ook niet, maar weten wel dat het verzet van de underdog tegenover de overheid doorgaat en kunnen niet wachten om te zien wat er nu weer allemaal gebeurd. Spanning en sensatie gegarandeerd and we can not wait to see it!

Casa de Papel seizoen 3 staat op 19 juli op Netflix.

0