Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Amsterdam Booze Cruise, een ideaal uitstapje voor de vriendengroep

Posted on

Organiseer jij dit keer het jaarlijkse uitstapje met je vrienden? Of zoek je een leuke activiteit voor het vrijgezellenfeest van je beste vriend? Denk dan eens aan de Amsterdam Booze Cruise, met de borrelboot door de grachten van Amsterdam.

Amsterdam leren kennen vanaf het water

Amsterdam is ‘the place to be’ met al zijn culturele hotspots, eeuwenoude grachtenpanden, duizenden bruggen en niet te vergeten de vele kroegen. En waar heb je het mooiste zicht op Amsterdam? Juist, vanaf het water met de Amsterdam Booze Cruise!

Wat houdt de Amsterdam Booze Cruise precies in?

Zie het even voor je: je hangt achterover in de verwarmde kussens van een ruime, luxe sloep. Biertje in de hand, omringd door je vrienden. Je laat je varen door de Amsterdamse grachten – een bijzonder stukje werelderfgoed – genietend van het uitzicht op deze unieke stad. Anderhalf uur lang relaxen, bijpraten en lol maken onder het genot van een drankje. Zoveel als je wilt.

De kapitein kent Amsterdam als zijn broekzak. Hij vaart je naar de allermooiste plekjes van de stad en vertelt tegelijkertijd de meest boeiende verhalen over de verschillende bezienswaardigheden. Ook wat te eten? Reserveer een bittergarnituur. Of een complete barbecue. De chef komt dan aan boord om voor jou en je vrienden een heerlijke maaltijd bereiden.

Door weer en wind

Natuurlijk is er niets fijner dan in de zon een drankje te drinken. Maar ook regen is geen probleem. De elektrische sloepen zijn uitgerust met een overkapping, dus ook dan is het nog steeds prima toeven op het water. We laten ons niet tegenhouden door Hollands weer.

Ga na de Booze Cruise lekker de stad in!

Na de rondvaart kun je verder de stad verkennen. Zet je (bier)tocht voort in de Heineken Experience, hang de vrijgezel uit op De Wallen of ga een avondje stappen op het Leidse Plein. Je dag is nog lang niet ten einde!

Wil je meer weten over de Amsterdam Booze Cruise? Kijk dan eens op de site van We Are Amsterdam!

0