Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Maandelijkse bucketlist #4: Neem je ouders zonder specifieke reden mee uiteten

Voor de maand april hebben we weer een leuke uitdaging bedacht. Waar we in februari al wat meer aandacht besteedden aan het offline leven hebben we in het kader van offline zijn weer iets nieuws bedacht. Met de digitale detox lag de focus ook veel op je zelf, even de batterijen opladen, even rust. Maar dit keer ligt de focus op je ouders! Want laten we eerlijk zijn, zonder mom and dad liep jij hier niet op deze aarde rond, dus tijd om offline te gaan met je ouders en een gezellig avondje uit te creëren waarbij je samen met the parents een hapje gaat eten. 

Uit eten met je ouders 

Misschien ga jij al vaker met je ouders uit eten, daarom gaan we het dit keer helemaal anders aanpakken. Dit keer is het niet voor een verjaardag, moederdag, vaderdag of een jubileum. Nee, je nodigt je ouders uit om te gaan eten, zonder een speciale reden. Gewoon om met elkaar te zijn en wat quality time door te brengen met elkaar. Om dit toch specialer te maken dan ‘gewoon uit eten te gaan’ stel je een drescode vast. Je kan er je eigen thema aan koppelen. Bijvoorbeeld the roaring twenties. Lekker chique uit eten, de mannen in kostuum, de dames in hun mooiste jurken en mooie parelkettingen. Kies een restaurant uit dat bij het thema past en je bent verzekerd een mooie avond tegemoet te gaan.

bedank je ouders

Een avond om nooit te vergeten 

Zorg er voor dat dit een avond wordt om nooit te vergeten. In plaats van wat foto’s met je mobiel te maken kun je er voor kiezen foto’s met een polaroid camera te maken. Deze kun je tegenwoordig al vanaf een 50 a 60 euro bij de Hema en Mediamarkt kopen. Het leuke aan deze camera’s? Je foto’s worden direct uitgeprint. Zo kan je je ouders aan het einde van de avond een blijvende herinnering mee geven. Schrijf je mooiste boodschap achter op deze foto’s en bedank je ouders. Soms vergeten we hoe snel de tijd gaat en zijn we zo gefocused op dat we zelf ouder worden. Maar je ouders worden ook ouder. Bedank je ouders voor alles waar je ze voor wilt bedanken. Laat dit het jaar zijn waarin je meer je emoties toont aan je ouders. Ze zullen dit zo enorm waarderen, dat kan jij je nu nog niet voorstellen.

0