Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Tips voor een originele eerste date met de vrouw van hopelijk jouw dromen.

Het is je gelukt. Je hebt een date en weliswaar met een vrouw die jouw hart sneller doet kloppen. Maar hoe ga je haar hart nu veroveren? Vrouwen willen verrast worden. Laat ik het zo zeggen, aangenaam verrast worden. Hoe moet je dit nu aanpakken? Hierbij een paar tips die jou hopelijk helpen aan een mooie avond met als einddoel sex op de eerste date. Nee toch? Met als einddoel dat ze de jouwe wordt. Maar wat te doen voor jouw eerste date idee avond? Hier zijn een aantal tips voor een originele date.

Maak het gezellig

Vrouwen worden graag verwend. Een avondje in de watten gelegd worden met een heerlijk eigengereid dinertje komt toch minder vaak voor dan je zou denken. Wees daarom origineel en duik de keuken in. Mocht je niet kunnen koken, fake it till you make it. Er zijn genoeg tenten waar je heerlijke home-cooked maaltijden kan afhalen. Je bent al thuis ook, dus de weg naar de slaapkamer is zo gemaakt. Gezellig toch?

eerste date idee avond

Ga voor actief

Wat te doen op een eerste date? Ga met haar hardlopen, zwemmen of squashen. Zo zie je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Hoe ziet ze eruit wanneer ze bezweet is? Is ze competitief? Heeft ze uithoudingsvermogen? Kun je met haar lachen etc. En daarna mag je schuldvrij aan de alcohol. Want die calorieën waar de vrouw zich druk om maakt, die zijn al verbrand.

sex op de eerste date

Speel een spelletje

Ben je iets passiever ingesteld en voelen voorgaande tips als te veel moeite, ga dan met haar naar een spelletjescafé. Het is net iets origineler dan gewoon weer een avond aan de borrel. Ben je zelf heel competitief ingesteld, dan is misschien alleen de borrel een beter idee.

tips voor een originele date

Tot slot, nog een paar laatste tips

Zorg dat je er verzorgd uitziet. Zorg vooral dat je op tijd komt. De vrouw mag te laat komen, niet andersom. Luister naar haar, ook al dwalen je gedachten af. Wees attent en galant. Schuif haar stoel aan. Betaal de rekening, tenminste als je haar leuk vindt. Anders splitsen, dan komt het bericht ook wel over. Het begint allemaal bij de eerste actie voor een eerste date idee avond. Oftewel de eerste indruk telt. Hopelijk helpen deze tips voor een originele date om een onvergetelijke indruk achter te laten. En mocht het deze vrouw niet worden, dan heb je in ieder geval een paar ideeën voor wat te doen op een eerste date.

3