Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes / blogs

Lekker ontspannen in eigen tuin doe je zo!

Posted on

Je tuin mag best een plek zijn waar je ultiem kunt relaxen. Door slim je tuin in te delen kan je op diverse manieren van de warme dagen genieten samen met vrienden en familie.

Een lekkere loungeset

Ontspanning in de tuin begint met een lekkere loungeset die je in de tuin plaatst. Je hebt een lekkere plek om samen aan tafel te zitten waarbij je een lekkere sfeer kunt maken door een leuke aankleding met accessoires en kussens.

Luieren in de zon

Om helemaal tot rust te komen kan je je bijvoorbeeld een hangmat of ligbed kopen waar je uren lekker tot jezelf komt, met een lekker muziekje erbij bijvoorbeeld. Vaak zijn deze producten niet duur en erg makkelijk op te bergen als het bijvoorbeeld gaat regenen. Natuurlijk kan een lekkere hangbank ook een heerlijke plek zijn om te vertoeven.

Verkoeling

Na flink wat zonnebaden kan het snel al (te) warm worden in de tuin. Zorg dus dat je ook een plekje hebt in de schaduw waar je even wat verkoeling hebt. Of nog beter: zorg voor een zwembad als je de ruimte hebt. Zo kan je met je gezin lekker uitleven in het water. Wanneer je gasten uitnodigt thuis kan je ook kiezen voor een grote parasol of feesttent om zo beschutting te bieden. Natuurlijk kan het ook een goed idee zijn om een overkapping of een veranda te plaatsen. Het oogt extra luxe en het is erg duurzaam.

Lekker eten

In de zomer wil je natuurlijk niets liever dan tijdens de hete warme dagen lekker barbecueën en andere leuke etentjes geven. Je kunt een eigen kookgedeelte maken waar je je eten maakt om zo een ware keuken in je tuin te hebben. Doe inspiratie op naar de leukste kook mogelijkheden bij diverse tuincentra.

Vuurkorf

Ook ‘s avonds kan je nog steeds in de tuin genieten als het donker wordt. Plaats een vuurkorf en ga hier, op gepaste afstand, lekker bij zitten. Het geeft veel sfeer.

0